Mahdollisuuksien kesä

Merituuli lämpenee, aurinko hymyilee ja koulujen käytävät hiljenevät opiskelijoiden suunnistaessa kesätoimiinsa kuka minnekin. Monet työskentelevät ja osa opiskelee. Kesänviettotapoja on monenlaisia, mutta pääasia on kuitenkin, että ei ole välinpitämätön valitsemaansa aktiviteettia kohtaan.

Itse sain hienon tilaisuuden vaikuttaa Oulun ammattikorkeakoulun asioihin, kun minut valittiin opiskelijakunta OSAKOn hallitukseen vastaamaan koulutuksemme kehittämisestä. Tässäkin toiminnassa on hienoa huomata, miten pienillä ilmaan heitetyillä omilla ajatuksilla saattaa olla suuri painoarvo jonkin ongelman ratkaisussa.

Mahtava on myös huomata, miten nopeasti uusi työyhteisö ottaa uuden tulokkaan vastaan, jos aloittaa itsekin tehtävänsä positiivisella mielellä. Näin kesäaikaan kannattaakin havainnoida, miten kaikista asioista saa parempia iloisella asenteella. Olipa sitten kyse kesätöistä tai kaslerin grillaamisesta niin lopputulos peilailee aina vahvasti tekijänsä mielentilaa. Siksi jokaisessa asiassa, johon tarttuu, kannattaa nähdä vaikuttamisensa mahdollisuudet ja hahmottaa potentiaaliset hyödyt itselleen ja yhteisölleen. Positiivisuus ja oma aktiivisuus ovat pidemmän päälle parhaita työkaluja menestykseen, sekä opiskelussa että työelämässä. Koskaan ei kannata aliarvioida tekemisiensä tai valintojensa tärkeyttä.

OSAKO ja uusi hallituksen jäsen toivottelee kaikille opiskelijoille hyvää ja kehittävää kesää!

 

Puistoon askel vie,

grilli kuumana hohkaa,

muista äänestää!

 

Anssi Ketopaikka, koulutuspoliittinen vastaava

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *