Trapestin syyskuulumiset

Trapestin syksy on lähtenyt käyntiin vauhdikkaasti.

Tänä syksynä Trapesti on aloittanut lähes täysin uudella kokoonpanolla. Viime keväänä rekrytoidut työntekijät pääsevät viimein tosissaan työn touhuun, ja heti koulujen alettua saimme iloiseen joukkoomme vielä kaksi uutta trapestilaista lisää.

Trapestin syksyn 2014 ensimmäinen suuri tapahtuma oli Yrittäjän päivä 2014, jota vietettiin Liiketalouden yksikössä 5.9. useiden oululaisen yrityksen voimin. Tapahtuman ideana oli rohkaista yksikkömme opiskelijoita yrittäjyyteen. Paikalla olivat Business Kitchen, OuluSES, Pohjonen Productions, Pint Please, ravintola Sauraha sekä ravintola Coyoacán. Opiskelijat saivat vapaasti tulla keskustelemaan yritysten edustajien kanssa yrityskokemuksista.

Trapestin osuus yrittäjän päivässä oli kannustaa opiskelijoita ideoimaan. Järjestimme leikkimielisen kilpailun, jonka teemana oli ”Oulu ylös ojasta”. Opiskelijat saivat pohtia 1-5 hengen ryhmissä erilaisia yritysideoita ja esittää idean trapestilaisille. Oli loistavaa huomata, kuinka opiskelijat heittäytyivät ja keksivät villejäkin ideoita Oulun tulevaisuuden hyväksi. Palkitsemme parhaan idean leffalipuilla mahdollisimman pian.

Trapestilla on paljon ideoita tälle syksylle ja koko vuodelle. Kuulumisiamme voi seurata niin Facebookissa, Twitterissä (@trapesti) ja Instagramissa (@trapestioy). Tule myös rohkeasti toimistolle moikkaamaan. Tehdään tästä syksystä loistava!

Henna Kuvaja, Viestinnän suunnittelija, Trapesti Oy

Saatat pitää myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *