10. luukku: ”Kulkee, kulkee, kulkee”

Aineistomme on liikkuvaista sorttia. ”Paljonko tilaaminen maksaa?” – tähän on aina kiva vastata, että ei maksa mitään. Kirjakuljetukset Oamkin kirjastojen ja yhteislainakirjastojen välillä on asiakkaille ilmaisia. Oulaisissa on lisäksi Tiekkö-kirjastojen välinen kuljetuspalvelu, josta Oulaisten asiakkaat voivat tilata kirjoja ilmaiseksi.

Ja kirjathan kulkevat laatikko- ja kassikaupalla – Oulaisten ja Oulun välillä pari kertaa viikossa ja Oulussa eri kirjastojen välillä päivittäin. Palauttaakin voi haluamaansa Oamkin kirjastoon. Jos et löydä lähimmästä kirjastosta mieluista lukemista joululomalle, vielä ehtii tilaa muualta! Kirjat kyllä kulkevat. Mietimme tontun kanssa teemabiisit liikkuvaisille kirjoillemme:

”Oh honey, tramps like us
baby we were born to run”
Bruce Springsteen – Born To Run

“And I can’t wait to get on the road again”
Willie Nelson – On The Road Again 


Saatat pitää myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *