Juna se vaan kulkee

OSAKO, kuten varmaan muutkin opiskelijakunnat ja järjestöpuoli yleensäkin, on vallan omintakeinen työympäristö monestakin syystä. Työtehtävät ovat hyvin monipuolisia ja yksi omaleimaisimmista piirteistä on se, että suurin osa kavereista, joiden kanssa töitä päivittäin ja viikoittain tehdään, vaihtuu vuoden vaihtuessa. Toimijoiden vaihtuvuus on haasteellinen kohta toiminnan mahdollisimman hyvän ja tehokkaan jatkuvuuden kannalta. Huolellisella suunnittelulla ja toteuttamisella saadaan mahdollisimman paljon tietoa ja taitoa siirrettyä uusille toimijoille perehdytysvaiheessa.

Opiskelijakuntamme ylintä päätösvaltaa käyttävä toimielimemme, edustajisto piti eilen keskiviikkona uuden edustajistomme järjestäytymiskokouksen. Kokouksessa tehtiin henkilövalinnat ensi vuoden toimijoiksi. Opiskelijakunnan, eli edustajiston puheenjohtajaksi valittiin Matthew O’Loughlin, varapuheenjohtajaksi Kirsi Kärkkäinen.

Kokous valitsi hallituksen puheenjohtajaksi Juha Heikkisen, hallituksen varapuheenjohtajaksi Juhana Karhusen, hallituksen jäseniksi Sanna Väisäsen, Sami Heinosen, Valtteri Törmäsen ja Tuure Vairion.

Tervetuloa joukkoon, kaikki uudet valitut! Uudet toimijat tuovat aina uutta energiaa ja näkemystä tekemiseen, juuri sitä voimaa, mitä kehittyvä opiskelijakunta tarvitsee palvellakseen jäseniään entistä paremmin.

Seuraavan vuoden suuret toimintalinjat, joita valitut henkilöt valittiin toteuttamaan, on päätetty opiskelijakunnan syyskokouksessa jo marraskuussa. Luvassa on varsin toiminnantäyteinen vuosi jälleen ensi vuonna. Sitä ennen tämä vuosi on kuitenkin vielä kerjettävä saada ns. pakettiin, ennen kuin toimiston ovet suljetaan joulun ajaksi.

 

Toiminta jatkuu

Uusin voimin eteenpäin

Täyttä höyryä

 

Tapio Korhonen
pääsihteeri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *