Huom! Oamkin blogi poistuu käytöstä
Osana verkkoympäristön uudistustyötä blogisivusto poistuu käytöstä 30.6.2024. Blogien kirjoittajat vastaavat omien tekstien talteenottamisesta ja arkistoimisesta. Ajankohtaisten blogien julkaisemista kannattaa tarjota Oamk Journalille. Blogi on saatavilla lukutilassa sisäverkosta 31.12.2024 saakka.

16. luukku: Aineetonta hyvää

Pitkät joulunpyhät jo häämöttävät. Kirjastotonttu teki pientä galluppia kirjaston henkilökunnan keskuudessa ja selvisi, että suurin osa heistä aikoo omistaa vuodenvaihteensa lähinnä joulunviettoon ja lepäämiseen. Tiedämme, että ainakin osa opiskelijoistamme eivät ole niin onnekkaita, vaan joutuvat puurtamaan koulutehtävien parissa.
 

Itsenäistä opiskelijaa voi turhauttaa tieto, että kirjastot ovat kiinni 23.12. – 6.1., mutta yleiseksi lohdutukseksi sekä pahimman närkästyksen pehmittelemiseksi kerrottakoon, että kirjaston nettisivuilta, Leevistä ja alakohtaisista tiedonhakuoppaista löytyy painettuun kokoelmaan nähden moninkertainen määrä e-muotoista materiaalia. Suurin osa e-aineistoista on vieläpä käytettävissä myös kotoa, opiskelukämpältä, Helsingistä, Leviltä tai vaikkapa Korvatunturilta.

Parhaat päältä on koottu tietysti alakohtaisiin tiedonhakuoppaisiin. Käy kurkkaamassa oman alasi opasta ja tallenna se kirjanmerkkeihin. Kirjastotonttu lupaa, että tulet tarvitsemaan sitä, jos et joululomalla, niin viimeistään ensi vuonna. 

Bioanalytiikka
Energiatekniikka
Fysioterapia
Hoitotyo
International business & business IT
Journalismi ja visuaalinen suunnittelu
Kirjasto- ja tietopalvelut 
Kone- ja tuotantotekniikka 
Liiketalous 
Luonnonvara-ala
Lähihoitajien tiedonlähteet 
Musiikki 
Optometria
Radiografia
Rakentamistekniikka
Sosiaaliala
Sähkö- ja automaatiotekniikka
Tanssi
Tietojenkäsittely
Tieto- ja viestintätekniikka

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *