Iloisia lähtölaukauksia uuteen vuoteen koulutuksineen ja haasteineen

Kohta on jo kuukauden päivät saanut toimia hallituksen puheenjohtajana ja fiilikset ovat hyvät! Päivät ovat pitkiä, mutta samalla niin mielenkiintoisia, ettei välillä edes huomaa illan saapumista. Hallituksella juttu lentää leppoisasti ja yleinen fiilis on toimistolla hyvä. Ryhmäytyminen on ollut  tehokasta ottaen huomioon hallituksen miltei täyden vaihtumisen ja monien uusien ihmisten kanssa täyspäiväisen toimimisen. Välillä on pidemmänkin päivän jälkeen huomattu naurua ja vitsiä riittävän hapenpuutteeseen asti, vaikka jokainen voisi päivän töidensä puolesta kotiinkin jo lähteä.

Viime vuoden lopulla puheenjohtajisto pääsi jo tutustumaan koko Suomen opiskelijakuntaporukan puheenjohtajistoon johtamiskoulutuksessa Helsingissä. Tietoa ja ideoita tarttui paljon päähän, joten itse virkakausi alkoi monin uusin ajatuksin. Porinaa riitti sekä työssä jaksamisesta, porukan johtamisesta että virallisemmista lain kiemuroista työsopimuksineen.

Olimme myös koko hallituksen, pääsihteerin ja koulutussihteerin sekä tietysti edustajiston puheenjohtajien kanssa jokavuotisella 18.1-20.1. SAMOKin järjestämällä lähtölaukauksella, jossa tutustuimme luentojen ohella ympäri Suomea toimiviin opiskelijakuntiin. Hauskaa oli ja yhteistyösuunnitelmia saatiin jo monien kanssa aluille erinäisistä asioista!

Vuoden näkymissä ensimmäisenä isona asiana on lähestyvät eduskuntavaalit ja paneeleiden järjestely, joista varmasti enemmän kirjoitusta niiden lähetessä. Muita mielenkiintoisia ja mahdollisuuksiakin avaavia myllerryksiä on opiskeluterveydenhuollon uudistus, jossa aiomme olla aktiivisina vaikuttajina, sekä liikuntatuutoroinnin kehittäminen myös kulttuuria koskevaksi. Isoimpana projektina käynnistämme työryhmän viemään eteenpäin opiskelijatalohanketta!

Lähtölaukaus ol
Kouluttautumiset män
Haasteet vain jatkuu

Juha Heikkinen, hallituksen puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *