Alumnit tukemassa alakohtaista alumnitoimintaa

Monenmoista ja monenlaista tapahtumaa ovat opiskelijat ja valmistuneet järjestäneet kerätäkseen porukkaa kasaan ja oppiakseen uutta sekä päästäkseen tapaamaan tuttuja ja viettämään mukavaa aikaa. Tässä lyhyet kuvaukset muutamista viime vuoden tapahtumista, joita Oamkin Alumnit pääsivät avustamaan:

 

Ensihoitajat kokoontuivat Oulun ammattikorkeakoulussa

 

Oulun ammattikorkeakoulussa (Oamk) on järjestetty ensihoitaja (AMK) -koulutusta vuodesta 1999 alkaen. 15-vuotisen koulutustaipaleen kunniaksi Oamkin sosiaali- ja terveysalan yksikössä järjestetettiin 7.11.2014 kurssitapaaminen, johon kutsuttiin kaikki Oamkissa ensihoitaja (AMK) -tutkintoa opiskelleet henkilöt.

Tilaisuus alkoi ”vanhalla tutulla” koulullamme Oulun Kiviharjuntiellä. Ilta jatkui buffet-ruokailun ja vapaan illanvieton merkeissä Oulun keskustassa (kuva). Tilaisuus onnistui loistavasti ja palaute oli pääasiassa positiivista. Tapahtumaa sponsoroivat useat eri yritykset ja yhteisöt – ilman heidän tukeaan ei tapahtuma olisi sujunut niin joustavasti.

Vaikka jotkut asiat ovat viidessätoista vuodessa muuttuneet, yksi asia ei muutu: ensihoitajien ryhmähenki!
Lue koko teksti osoitteesta: http://www.ensihoidontiedotus.fi/index.php/286-oulun-ensihoitajat-kokoontuivat
Teksti: Jaakko Linna Kuva: Jenna Peteri

 

FTK0 pikkujoulut ja jälleennäkeminen Haraldissa

 

              

 

Vuonna 2010 fysioterapian opinnot aloittanut ryhmä vietti pikkujouluja ja samalla jälleennäkemisiä 21. marraskuuta. Ravintola Haraldin antimista nautti iso osa ryhmäläisistä, suurin osa jo valmistuneita fysioterapeutteja ja loput aivan valmistumisen kynnyksellä olevia opiskelijoita. Illan aikana vaihdeltiin kuulumisia ja kerrottiin, mitä elämä pitää tällä hetkellä sisällään. Osa valmistuneista on siirtynyt jatko-opintojen pariin, mutta suurin osa tekee työtä fysioterapeuttina. Ilta oli onnistunut ja opiskeluvuosien aikana läheisiksi tulleiden opiskelukavereiden kesken ei näkynyt turhaa ujostelua, vaan ravintolassa raikui nauru ja kaikkien kasvoja koristi hymy. FTK0 kiittää Alumniyhdistystä saamastaan tuesta tapahtumaan.

 

Oamkin ja Oulun yliopiston kirjasto-opiskelijoiden illanvietto

 

 

Oamkin kirjasto- ja tietopalvelualan ja Oulun yliopiston informaatiotutkimuksen opiskelijat kokoontuivat yhteiseen illanviettoon Rakennusmestareiden saunalle 13.12.2014. Tapahtuman järjestäminen koettiin tarpeelliseksi, koska saman alan opinnoista huolimatta yhteisiä tapahtumia yliopiston ja ammattikorkeakoulun opiskelijoilla ei ole viime aikoina ollut. Tapahtuman tarkoituksena olikin luoda yhteistyötä koulujen välille ja tutustua saman alan ihmisiin rennoissa merkeissä. Innokkaita opiskelijoita ja alumneja ei juuri tarvinnut paikalle houkutella, sillä tapahtumaan varatut 40 paikkaa täyttyivät nopeasti. 

Illan ohjelmaan kuului hyvän ruuan ja juoman lisäksi tutustumista sitsikulttuuriin. Koulutukseen ja alumnitoimintaan liittyvien puheenvuorojen välissä tutustuttiin toisiin opiskelijoihin maljan nostojen ja sitsilaulujen myötä. Loppuilta kului rattoisasti vapaan seurustelun ja saunomisen merkeissä. Toivottavasti koulujen väliselle yhteistyölle saadaan jatkoa tulevaisuudessakin!

Teksti: Marisa Ylisuutari Kuva: Olli Salmi

 

Sponsorointia järjestämällenne tapahtumalle?

 

Onko teillä suunnitteella luokkakavereiden kanssa illanvietto tai oletteko järjestämässä koulutusohjelmanne osalta isompaa tapahtumaa, johon tarvitsisitte rahallista avustusta? Alumnit voivat olla mukana tukemassa tapahtumaa rahallisella korvauksella. Jätä vapaamuotoinen hakemus avustustarpeesta osoitteeseen alumni@oamk.fi. Hakemuksen tulee sisältää arvioitu henkilömäärä, päivämäärä, aika, sisältö ja kenelle järjestetään sekä perusteluja siitä, miten tapahtuma liittyy työelämään, valmistumiseen tai alumniuteen.  Hakemukset käsitellään tulevassa hallituksen kokouksessa ja päätös ilmoitetaan tapahtuman järjestäjälle.  Mahdolliset avustukset maksetaan tapahtuman jälkeen osallistujamäärän mukaan.

Tapahtumaan toivotaan mukaan opiskelijoita, henkilökuntaa ja/tai alumneja. Tapahtuman jälkeen toivomme järjestäjiltä lyhyttä selostusta kuvien kera, että miten tilaisuus sujui. Kuvat ja tekstit julkaistaan täällä Oamkin Alumnien blogissa.


Mukavin terveisin,

Oamkin Alumnit ry hallitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *