Kevät on koulutusten aikaa

Keskiviikkona 8.4. OSAKO koulutti uusia (ja vanhoja) tutkinto-ohjelmatiimiläisiä. Poikkeustilasta ja pienistä teknisistä ongelmista huolimatta koulutus sujui hyvin. Koulutettavia oli 14 ja kaikki alat tekniikkaa ja luonnonvara-alaa lukuun ottamatta olivat edustettuina. Koulutuksen vierailevina tähtinä nähtiin vararehtori Jyrki Laitinen ja OSAKO alumni Noora Nousiainen, joka oli paikalla Skypen välityksellä. Koulutuksesta saatu palaute oli positiivista ja etenkin pizzatarjoilua kehuttiin. Virallisen osuuden jälkeen ilta jatkui biljardia pelaillen. Kiitos kaikille osallistujille!

Tutkinto-ohjelmatiimit ovat opiskelijan paras mahdollisuus vaikuttaa omaan koulutukseensa ammattikorkeakoulussa. Jokaisella tutkinto-ohjelmalla on oma tiimi, joka kokoontuu säännöllisesti keskustelemaan tutkinto-ohjelman sisällöstä ja kehittämään sitä. Tiimiin kuuluu opettajia, opiskelijoita ja mahdollisesti sidosryhmien edustajia.

Osallistumalla toimintaan saat vaikutusmahdollisuuden lisäksi arvokasta kokemusta korkeakouluopintojen kehittämisestä ja korkeakouluhallinnosta. Lisäksi tiimissä toimimisesta on mahdollista saada myös opintopisteitä..

Seuraavan kerran tutkinto-ohjelmatiimiläisiä koulutetaan syksyllä, mutta voit milloin tahansa lähteä mukaan tutkinto-ohjelmatiimin toimintaan. Ota rohkeasti yhteyttä allekirjoittaneeseen, jos haluat lisätietoa. Yhteystiedot löytyvät OSAKON nettisivuilta.

Mahtava tiimi

kehittää ja edistää

koulutustasi

Sanna Väisänen
OSAKOn hallituksen jäsen, koulutuspoliittiset asiat 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *