Nuijaturnaus

Siis mikä, Nuijaturnaus? Mikä se on?

Se on yksi kolmesta kisatapahtumasta agrologiopiskelijoille. Siellä pelataan lentopalloa ja vietetään kiva viikonloppu saman henkisten ihmisten parissa 🙂 näin lyhyesti sanottuna, mutta jospa kertoisin vähän enemmän.

Nuijaturnaus 2015 oli viime viikonloppuna 10.-12.4. SeAMK:n Ilmajoen yksikössä, jossa opiskelee agrologit. Oulusta meitä lähti 14 rohkeaa opiskelijaa matkaan. Lähtö oli perjantaina, autot pakattiin ja otettiin suunnaksi hieman eteläisempi pohjanmaa. Matka kesti meillä reilusti, n. 6,5 h, sillä pidimme monta pysähdystaukoa. Matkan teimme kahdella pikkubussilla, joissa kuskeina toimivat opiskelijat sekä yhden opiskelijamme poikaystävä.

Perillä meitä odotti jo monet eri kouluista tulleet opiskelijat ja aloitimme majoittautumisen. Luokkamajoitus ei välttämättä ole kaikkein miellyttävin, mutta kokemus sekin on 😀 Nykyään, kun tapana on nukkua ilmapatjalla se on jo huomattavasti mielyttävämpää kuin nukkuminen perinteisellä makuualustalla, mutta kyllä niitäkin vielä paljon näkee. Jokainen tyylillään.

Itellä oli edessä perjantai-iltana myös Agrologi amk-opiskelijat ry:n kevätkokous. Toki sinne olisi ollut vapaa pääsy kaikilla, mutta edustin Oulua siellä yksin. Miksi minä sinne sitten menin on se että kuulun kyseisen ry:n hallitukseen. Hallituksessa on yksi edustaja joka koulusta jossa voi opiskella agrologiksi. Loppuilta oli vapaata hengailua kisapaikalla ja tutustuen uusiin ihmisiin, sekä vanhoja tuttuja moikaten.

Lauantain oli sitten kunnon pelit. Lajina siis lentopallo. Oulu osallistui sekasarjaan, mutta emme kyllä voi kehuskella tämän vuoden menestyksellä…  Mutta ensi vuonna paremmin 😉 Pelien välissä rentouduimme ja nautimme ihanasta auringon paisteesta! Illaksi järjestävä koulu oli kehitellyt rennompaa kisaisua koulujen kesken. Pienissä joukkueissa muutamat viestit ja tietovisa. Näistä voi jo mainita Oulun sijoittumisen tietovisassa kolmanneksi! Hyvä me!

Lyhyeksi jääneen yön jälkeen vuorossa olikin jo sunnuntai ja lentopallon mitallipelit. Voiton vei tällä kertaa Ilmajoen opiskelijat. Finaalipelin jälkeen Oulun edustus strattari autonsa ja otti suunnan kotiin.

Oon kyllä itse tosi tyytyväinen että tuli taas lähdettyä, mutta samalla onnellinen että se on ohi eikä vähään aikaan tarvitse lähteä agrologien kisoihin. Seuraavat kisat ovat tiedossa vasta syksyllä kun Mustiala järjestää Syyskisat.

Saatat pitää myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *