Alumnit SUPpi-koulussa

Kesä ja Oulun kauniit vesistöt houkuttelivat alumneja kokeilemaan uutta muotilajia suppailua. Seuraavassa alumniyhdistyksen hallituksen jäsen Sanna kertoo, miten SUP-koulu alumneilta sujui. Pääsivätkö kaikki läpi vai hyytyikö joku kesken matkan?

Alumnit SUPpi-koulussa

Tapahtuma aika oli 6.8.2015 klo 18.00-20.00. Osallistujia meitä oli paikalla 8kpl, mikä oli oikein sopiva osallistujamäärä tapahtumalle. SUP-koulunkäynti alkoi kuivaharjoittelulla torinrannan kupeessa, mistä siirryimme vuorotellen vesille perusteiden läpikäymisen jälkeen.

Alumnit SUPpi-koulussa

Alumnit SUPpi-koulussa

Vesille päästyämme etsimme tasapainoa aluksi polviseisonnassa.

Vähitellen nousimme seisomaan laudan päälle ja lähdimme soutamaan.

Tiellemme tuli myös pieni este ylitettäväksi. Toisin sanoen alitettavaksi.

Vastaan tuleva meloja varoitti meitä edessämmeolevasta kovasta virtauksesta, mikä johtui patosillan auki olemisesta.

Virtauskohdassa sai meloa oikein olan takaa!

Kaikki selvisivät kuitenkin sinnikkäästi virtauskohdan läpi melomisesta. Hyvä me! 

Alumnit SUPpi-koulussa

Kaikki SUPpi-koululaiset läpäisivät koulun mallikkaasti! Harmaan tihkusateinen kelikään ei menoa haitannut. SUPpailu oli lajina oikein mukava. Tehoja pystyi säätämään itse näppärästi. Laji sopii leppoisaksi sunnuntai ”ajeluksi”, tai tehokkaaksi kokovartalotreeniksi riippuen omasta melomistyylistä.

Teksti ja kuvat: Sanna Hirvaskari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *