Antoine Laurain: Punaisen muistikirjan nainen

Pariisissa syntyneen Antoine Laurainin viidennen romaanin (2015) tapahtumat sijoittuvat myös romanttiseen Pariisiin. Romaani on romantiikan, komedian ja jännityksen sekoitusta, joka pitää mukavasti otteessaan alkuhetkistä saakka. Tarinan juoni pohjautuu naiseen, jolta varastetaan käsilaukku, ja hänen tilanteensa seuraamiseen. Toisaalla seurataan kirjakaupassa töissä olevaa miestä, joka löytää aiemmin mainitun naisen käsilaukun ja yrittää saada selville kuka omistaa kyseisen käsilaukun. Tarina herättää miettimään kertovatko omistamamme esineet meistä ihmisinä ja saako niiden perusteella selville meistä enemmän kuin tiedämmekään. Voiko yksi traaginen tapahtuma muuttaa koko elämän suunnan? Antoine Laurainin miehinen tyyli kirjoittaa on uskomattoman kaunista, herkkää ja jopa satumaista. Tätä kirjaa lukiessa alkaa uskoa hyvyyteen ja kirja on todellinen löytö kaikille suurien tunteiden, jännityksen ja hyvän kirjallisuuden ystäville.

-Miia-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *