Linda Howard: Vapaata riistaa

 

Tartuin tähän kevyeen hömppään jo joskus vuosia sitten. Takakansi lupasi ”Räiskyvää menoa, kirpakkaa jännitystä, säkenöivää huumoria ja mehevää seksiä.”

En ole varma oliko tässä nyt kaikkea tuota, mutta paikoitellen kirja oli kyllä hauska. Juuri sellaista sopivaa ”aivot narikkaan”-tyyliä jota välillä tarvitsee kun kaipaa kevyttä lukemista. Laittoi hihittelemään monessa kohtaa, vaikka onkin kevyttä hömppää.

Kirjan päähenkilö Daisy Minor on pikkukaupungin kirjastonhoitaja (ylläri!) joka yli kolmekymppisenä haluaa uudistaa elämänä kokonaan. Hän tekee pukeutumisessaan muodonmuutoksen, haluaa iskeä miehen ja perustaa perheen. Ensimmäisenä bileiltanaan hän näkee tietämättään murhan ja joutuu sen seurauksena sekä hankaluuksiin että koomisiin tilanteisiin. Sivujuonteena kirjassa on kansainvälinen naisten salakuljetusbisnes, eli tavallaan kirja alkaa ihan vakavalla asialla. Poliisipäällikkö Russo on ehta jenkki joka saa etelävaltion kirjastonhoitajan täysin sekaisin tavalla jos toisellakin.

Rikoksetkin selviävät, eli jonkinlaista jännitystäkin kirjassa on. Aivan kelpo lukuelämys kun haluaa hetkeksi irti tylsästä arjesta!

k4jyan00

KIR4KA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *