Huom! Oamkin blogi poistuu käytöstä
Osana verkkoympäristön uudistustyötä blogisivusto poistuu käytöstä 30.6.2024. Blogien kirjoittajat vastaavat omien tekstien talteenottamisesta ja arkistoimisesta. Ajankohtaisten blogien julkaisemista kannattaa tarjota Oamk Journalille. Blogi on saatavilla lukutilassa sisäverkosta 31.12.2024 saakka.

Röntgenhoitajakoulutus juhlii syyskuussa

 

Röntgenhoitajia on koulutettu Oulussa jo 50 vuotta. Röntgenhoitajakoulutuksen juhlaviikkoa vietetään 14.-18. syyskuuta erilaisten tapahtumien ja avoimien ovien merkeissä. Viikon aikana verkostoidutaan, seurataan opiskelijoiden harjoituksia ja kehitetään tulevaisuuden koulutusta yhdessä.

Juhlaviikon tarkka ohjelma tiloineen

Maanantai 14.9.2015

Radiografian ja sädehoidon tutkinto-ohjelman opiskelijoiden ja opettajien yhteinen kokoontuminen 50-vuotisen koulutuksen merkeissä

Tiistai 15.9.2015

Avoimet ovet koulutuksesta kiinnostuneille: mahdollisuus seurata ensimmäisen vuoden opiskelijoiden turvallisen säteilyn käytön simulaatioharjoituksia

Keskiviikko 16.9.2015

Yhteistyötapaaminen sidosryhmien kanssa, röntgenhoitajakoulutuksen nykytila ja kehittyminen

Perjantai 18.9.2015

Radiologiaa Uutta ja Vanhaa -koulutuspäivät teemalla Röntgenhoitajakoulutusta Oulussa 50 vuotta! Koulutuspäivät järjestetään yhteistyössä Oulun yliopistollisen sairaalan radiologian klinikan ja Oulun yliopiston radiologian klinikan kanssa.

 

Ovet ovat avoinna tiistaina 15.9. Oamkin Professorintien kampuksella (Louhi-rakennus 3. kerros, säteilyn simulaatiotilat) klo 8.15-16. Tervetuloa!

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *