Terveisiä Tintin maasta!

Belgiassa tosiaan tuntee välillä kävelevänsä jättimäisen sarjakuva-albumin sivuilla.

Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpenissä ja Erasmus University College Brysselissä järjestivät CommunicationDays – teemalla kansainvälisen luennoitsija-vierailuviikon 16-19 marraskuuta.

https://www.ap.be/news/962

Luennoitsijoita oli useasta EU-maasta ja Journalism ja Communication Management opiskelijat kuulivat asiantuntijoiden näkemyksiä mm. kansainvälisen yritysviestinnän, markkinoinnin, radio-ja tv-toiminnan, muodin, sosiaalisen median saroilta. Vierailevat luennoitsijat taas otettiin lämpimästi vastaan: meille järjestettiin koulutusta (Train/Tease the Teacher: SoMe applikaatioiden käytöstä), ideoitamme ja mielipiteitämme kerättiin Idea Kitchen –tapahtumassa mm. koulutuksen kansainvälistämisestä. Lisäksi pääsimme nauttimaan mielenkiintoisesta kulttuuriohjelmasta (vierailu hienossa MAS museossa Antwerpenissä,

http://www.mas.be/Museum_MAS_EN

mielenkiintoisissa ravintoloissa ja tietysti tutustuimme myös Brysselin olutkulttuuriin).

Autenttinen olutravintola, jossa tarjoilija kantoi isoja kannuja pöytään ja heitteli lasit asiakkaille! Yhtään ei mennyt rikki.

Tapasin myös tutkimus- ja kehitystyön parissa työskentelevää henkilökuntaa Antwerpenissä; he ovat kovin kiinnostuneita yhteistyöstä mm. naisyrittäjyyden ja kulttuurialan hanketoiminnassa (yllä oleva kuva ei ole tki-kokouksesta).

Erittäin kiinnostava vaihtoviikko! Omat luentoni käsittelivät aihetta ’Humour in Corporate Communication’ (vrt. www.oamk.fi/hurmos).

Antwerpenissä kampuksia on useita ja niiden arkkitehtuuri on vaikuttavaa.

Taina Vuorela, yliopettaja

Saatat pitää myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *