Cecelia Ahern: Tapaaminen elämän kanssa

Cecelia Ahern: Tapaaminen elämän kanssa

Mitä kertoisit omalle elämällesi tavatessasanne?

30-vuotiaan Lucy Silchesterin elämä muuttuu yksitoikkoiseksi sen jälkeen, kun hänen poikaystävänsä jättää hänet. Elämä pyörii pienen vuokra-asunnon ja vihaamansa työpaikan välillä ja toisinaan hän näkee ystäviään, mutta kiiruhtaa tapaamisista valheen varjolla mahdollisimman pian pois. Valehteleminen ei kuitenkaan jää siihen, sillä hän valehtee myös työnantajalleen, vanhemmilleen ja jopa vuokranantajalleen.

Kaikki kuitenkin muuttuu, kun Lucy saa kutsun tapaamiseen oman Elämänsä kanssa. Elämä on nuori, onneton mies, jolla ei mene hyvin: mitä huonommin Lucylla menee, sitä huonommin Elämä voi. Yhdessä elämänsä kanssa Lucy alkaa kuitenkin purkamaan valheiden verkkoa. Aina, kun Lucy kertoo valheen, Elämä kertoo muille jonkin totuuden. Lucy ei kykene enää välttämään vastuutaan omasta elämästään ja joutuu kohtaamaan totuudet.

Celelia Ahernin Tapaaminen elämän kanssa on helppolukuinen ja juonenkäänteitä sisältävä kirja. Se on kertomus kasvamisesta ja elämästä, huumorilla höystettynä.

 

Viivi Kir14sn

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *