Hepolan Jaakon kuulumisia

Opiskelu saatu hyvin käyntiin Oulun AMK:ssa ja samalla myös yhteistyö OSUA:n kanssa. Opintojen aloittaminen koulun vaihdon jälkeen oli hieman haasteellista ja tietyille kursseille mukaan pääseminen oli työn takana, mutta alkuvaikeuksien jälkeen opiskelut ovat rullanneet hyvin eteenpäin. Opiskelun ja urheilun yhdistäminen on onnistunut vähäisten kontaktituntien
ansiosta, ja treenaamiseen on jäänyt riittävästi aikaa. OSUA:n kautta saamani kaupungin liikuntapalvelut ovatkin olleet kovassa käytössä ja lajitreeniinkin on saatu upotettua riittävästi tunteja.

Hallikausi ei kuitenkaan kulkenut toivotulla tavalla ja SM-kilpailut on nyt saatu päätökseen. Takkuilevan ammunnan jälkeen peruskilpailun tulos ei ollut tyydyttyvä ja sijoitus peruskilpailun jälkeen olikin vasta kahdestoista. Pudotuksissa selvitin ensimmäisen matsini, mutta tie nousi pystyyn toisella pudotuskierroksella kun vastaan tuli toinen finalisteista. Lopulta tyytyminen olikin yhdeksänteen sijaan.

Seuraavaksi tavoitteena onkin kuukauden kuluttua ammuttava joukkue SM-kilpailu sekä hieman myöhemmin EM-karsinta. Nyt ei auta kuin nostaa leuka rinnasta ja harjoitussalilta onnistumisia hakemaan.

Vastoinkäymisistä voimaa.

Jaakko Hepola

Saatat pitää myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *