Essin kuulumisia

Essi-kuva2-e1460028876747-768x1024

Olen parhaillaan harjoitusleirillä Teneriffan lämmössä yhdessä kilpakumppanieni kanssa.

Minulle tehtiin syyskuun lopussa pian Ruotsi-Suomi maaottelun jälkeen nilkkaleikkaus, joten nilkan kuntouttaminen on osaltaan värittänyt tätä harjoituskautta. Olen kuitenkin jo useamman viikon ajan pystynyt tekemään ihan normaalia harjoittelua ja onnekseni voin todeta, että leikkaus on ollut onnistunut ja treenitkin kulkevat nyt mukavasti.

Edessä on minulle erityisen tärkeä yleisurheilukesä. Kalevan Kisat Oulussa kotiyleisön edessä ovat jo kirkkaana silmissäni. Tavoittelen myös pääsyä Amsterdamin EM-kisoihin, eivätkä Rion Olympialaisetkaan ole täysin mahdoton haave kaiken mennessä nappiin. Entäpäs opiskelu… Kuten ehkä arvaattekin, tänä lukuvuonna urheilu on siis päällimmäisenä mielessäni. Kuntoutuminen leikkauksesta sekä samanaikaisesti urheilijana kehittyminen vaativat paljon aikaa ja energiaa, joten opiskeluista olen hieman joutunut keventämään ja hyväksymään, että valmistun ammattiini muita hitaammassa aikataulussa. Suoritin kuitenkin talvella ihan mielettömän mukavan lasten ja nuorten fysioterapian harjoittelujakson Ouluseutu Urheiluakatemialle. Lisäksi kevään aikana työstämme opinnäytetyötä yhdessä opiskelukaverini Roosan kanssa.

Toukokuussa on edessä vielä maajoukkueen leiri Italian Formiassa, jossa leirin päätteeksi avaan myös kilpailukauteni. Nyt kuitenkin positiivisella energialla jatkamaan harjoituksia täällä Teneriffalla!

Saatat pitää myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *