Nick Cave: Balladi pahasta olosta

Olen jo kauan pitänyt Nick Caven musiikista ja sanoituksista ja joku aika sitten huomasin kirjastossa olevan saatavilla Nick Caven kirjoittama kirjaThe sick bag song eli suomeksi Balladi pahasta olosta. Lainasin kirjan heti, koska en ollut ikinä lukenut Nick Caven kirjoittamia kirjoja ja olin kiinnostunut kirjasta. 

Kirja yhdistelee mielestäni aika nerokkaasti Nick Caven kiertue-elämän, Caven ajatukset ja mielikuvituksen tuotteet yhteen. Kirjassa on Nick Caven ajatusten välissä myös kuvia lentokoneiden oksennuspusseista, mikä oli mielenkiintoinen ominaisuus kirjassa. Oksennuspusseihin Nick Cave on kirjoittanut ja piirtänyt mietteensä. Kirjasta tulee tunne, että sitä ei ole liikaa suunniteltu tai hiottu. Kirja oli mielenkiintoinen ja luen varmasti tämän jälkeen myös enemmän Nick Caven kirjoja. 

Suosittelen kirjaa erityisesti niille, jotka ovat tietävät jotain Nick Cavesta ja hänen musiikistaan, ja ovat kiinnostuneita hänestä ihmisenä ja kirjoittajana. Kirja ei ollut pettymys. Suosittelen siis lämpimästi lukemaan tämän kirjan, jos vain kiinnostaa. 

Lotta Anttila KIR14SN

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *