Jaakon kuulumisia tammikuu 2017

Uusi lukuvuosi saatu käyntiin, jälleen pienten alkuvaikeuksien jälkeen. Eri vuosikurssien opintojaksojen yhteensovittaminen on koitunut jokaisen lukukauden aloituksen haasteeksi ja niin kävi myös tänä vuonna.

Lukujärjestyksessä opintojaksot sattuvat aina päällekkäin ja osa kursseista on siirrettävä sen vuoksi myöhenpään ajankohtaan. Nyt kuitenkin lukujärjestys näyttää jälleen siltä, että opinnot tulevat etenemään kevään osalta mallikkaasti.Syksyn osalta opinnot tökkivät päällekkäisyyksien vuoksi, ja yksi kurssi oli jätettävä kesken syysloman jälkeen, kun lukujärjestykset muuttuivat liikaa. Nytkin muutamalta kurssilta on vielä tehtäviä rästissä, mutta onneksi uudet opintojaksot ovat vasta alussa, joten aikaa rästitehtävien tekemiseenkin on.

Pitkän, lähes puolivuotta kestäneen tauon jälkeen myös kisakausi on nyt saatu avattua. Viime viikonloppuna Torniossa järjestetyssä kilpailussa ainoa tavoitteeni oli saada ammuttua tulos, jolla lunastaisin paikan halli SM-kilpailuihin Kokkolaan. Ja näin kävi.

Peruskilpailussa sain kasaan tuloksen 563, joka oikeuttaa karsintalistalla sijoitukseen 10. joten paikka SM-kilpailuihin on varma. Itse kilpailun osalta tulos riitti toiseen sijaan, jonka jälkeen oli pudotuskierrosten aika. Kahdella ensimmäisellä kierroksella ammunta sujui todella hyvin ja voitto irtosi molemmista matseista puhtaasti 6-0.

Finaalissa vastaan asettui peruskilpailun ykkönen, jonka kanssa kävimme tiukan väännön. Jouduin kuitenkin taipumaan finaalissa luvuin 6-4 vastustajan lopettaessa kolmeen kymppiin. Lopullinen sijoitukseni oli näin ollen toinen. Pitkän tauon jälkeen suoritukseen voi olla tyytyväinen, vaikka tappio finaalissa jäikin hieman kaivelemaan. Nyt vain suuremmalla innolla treenaamaan SM-kisoja varten, sekä kauden päätavoitetta Universiadeja.

Jaakko Hepola

Saatat pitää myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *