Huom! Oamkin blogi poistuu käytöstä
Osana verkkoympäristön uudistustyötä blogisivusto poistuu käytöstä 30.6.2024. Blogien kirjoittajat vastaavat omien tekstien talteenottamisesta ja arkistoimisesta. Ajankohtaisten blogien julkaisemista kannattaa tarjota Oamk Journalille. Blogi on saatavilla lukutilassa sisäverkosta 31.12.2024 saakka.

Tulevien alumnien pikkujoulujen viettoa

Oletko järjestämässä opiskelijatapahtumaa, luokkakokousta tai työelämätapahtumaa? Alumniyhdistys antaa avustusta erilaisiin alumnien ja opiskelijoiden järjestämiin tapahtumiin. Joulun aikaan avustimme optometristien ja tradenomien pikkujouluja. Alta voit kyseisistä tapahtumista:

Optometristipikkujoulut

Järjestimme Oulun ammattikorkeakoulun optometristiopiskelijoiden perinteiset pikkujoulut marraskuun lopulla. Juhlien tarkoitus on tuoda yhteen eri vuosikurssien opiskelijat, jotta pääsemme tutustumaan toisiimme ja pitämään yhdessä hauskaa. Olemmehan mitä suuremmalla todennäköisyydellä toistemme työkavereita tulevaisuudessa.

Juhlapaikkana toimi Tetran tilat Oulun ydinkeskustassa ja järjestämisestä vastasimme jälleen me ensimmäisen vuoden opiskelijat. Pääsimme luokkamme kanssa jatkamaan jo mukavasti alkanutta ryhmäytymistämme ja kaikista paljastui uusia kykyjä kuten mestarileipureita, kekselijäitä visualisteja, tehokkaita organisaattoreita, mainioita markkinoijia ja sanavalmiita viihdyttäjiä. Juhlia järjestäessä tekemisen määrä ja työläys aina yllättävät, mutta yhdessä touhuaminen oli hauskaa. Jännitimme, saammeko lippuja kaupaksi, riittääkö ruoka, onko koristeita tarpeeksi ja saadaanko tila näyttämään juhlavalta sekä ennen kaikkea saadaanko kaikki tehtyä ajoissa. Viimeiset joulutortut valmistuivat hetki ennen ensimmäisen juhlavieraan saapumista ja paikalla meitä oli loppujen lopuksi viitisenkymmentä.

Loistava juontajamme piti huolta, että kellään ei ollut juhlissa tylsää. Ohjelmassa oli kilpailuja, leikkejä ja tehtäviä, joihin kaikki osallistuivat innokkaasti. Tutustuimme toisiimme ja pöytäseurueet sekoittuivat eli pikkujoulut tekivät tehtävänsä. Saimme paljon kiitosta juhlista ja kehuivatpa jotkut jopa parhaiksi optometristipikkujouluiksi tähän mennessä. 😉 Ensi vuonna pääsemme itse vieraiksi, joten sitä innolla odotellessa!

 

Tradenomipikkujoulut

Nyt on ensimmäinen syksy koulua painettu, paljon uutta opittu ja uusiin ihmisiin tutustuttu. Elokuussa koulun alkaessa oli kaikki aivan uutta ja kaikki luokkakaverit olivat täysin uusia kasvoja.   Osakon tuutoritoiminta on mahdollistanut luokallemme tuutorit, jotka ovat tutustuttaneet meitä uusia opiskelijoita toisiimme sekä järjestäneet paljon tapahtumia meille syksyn aikana jotta kaikki saisivat kavereita. Syyslulukauden kruunasi luokkamme pikkujoulut, joita olivat sponsoroimassa Otro ry sekä Oamkin alumnit. Suuret kiitokset että mahdollistitte pikkujoulumme!
– Lik16spb

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *