Laatukiertueella aktivoitiin opiskelijoita vastaamaan opiskelijakyselyyn

Yhteistyössä opiskelijakunta OSAKOn kanssa toteutettu laatukiertue saavutti Teuvo Pakkalan kadun kampuksen torstaina 2.2.2017. Laatukiertueella kahviteltiin ja keskusteltiin parhaillaan käynnissä olleesta opiskelijakyselystä.

Tämän vuotien opiskelijakysely varmasti miellytti opiskelijoita, sillä olihan se huomattavasti lyhempi aikaisempiin vuosiin verrattuna; kyselyyn vastaaminen vei aikaa vain noin 5 minuuttia. Opiskelijakyselyn kysymyspatteristo oli laadittu Oamkin arvojen yhteisöllisyys, työelämäkumppanuus, kehittymishalukkuus ja tuloksellisuus ympärille. Lisäksi opiskelijoita pyydettiin kuvailemaan asioita, jotka ovat erityisen onnistuneita opinnoissa sekä asioita, jotka eivät opinnoissa toimi tai ovat erityisen heikolla tasolla. Kyselyn viimein kysymyspatteristo-osio käsitteli opiskelutyytyväisyyttä, jossa opiskelijalla annettiin mahdollisuus kertoa mm. kuinka tyytyväinen on opintojen kansainvälisyyteen ja työelämälähtöisyyteen.

Liiketalouden tutkinto-ohjelman taloushallinnon suuntautumisvaihtoehdon opiskelija Jan-Erik Nylund otti laatukiertueen aikana härkää sarvista ja istuutui vastaamaan kyselyyn heti.

Myös Lasse Lehto vastasi kyselyyn kahvin siemailun lomassa.
 Osakosta Teuvo Pakkalan kadun kampuksen laatukiertueella olivat mukana Ronja Kuorikoski ja Aatu Numminen.

Opiskelijakyselyyn vastaamalla voi vaikuttaa, joten toivottavasti kaikki opiskelijat ovat käyttäneet hyväksi tätä vaikuttamisen mahdollisuutta. Jos kuitenkaan et ole vielä vastannut, niin ei hätää! Opiskelijakysely on auki vielä tänään ja huomenna.

Inkeri Hedemäki, liiketalouden laatukoordinaattori

Saatat pitää myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *