Halli SM-kilpailut Kokkolassa

Kevätlukukausi on lähtenyt hyvin käyntiin ja koulussa riittää kovasti tehtävää kevään aikana. Suurimmat tuntimäärät koulussa uhrautuu Tehoja hankkeelle, jossa pyrimme automatisoimaan yritykselle kappaleen viimeistelyn käyttäen hyödyksi robottia. Tehoja hanke käynnistyi jo syksyllä, mutta nyt projekti on lähtenyt täysillä käyntiin.

Osuan tarjoamat liikuntapalvelut ovat olleet kovassa käytössä. Ouluhallin kuntosalia on tullut käytettyä ahkerasti ja nyt myös ouluhallin tarjoamat sulkapallovuorot ovat tulleet tutuiksi.

Hiihtoloma lähti käytiin urheilun merkeissä, kun halli SM-kilpailut järjestettiin Kokkolassa 4.-5.3. Oma kilpailusuoritus oli vaihteleva, ammuttuani peruskilpailussa tuloksen 556 (271+285), jossa ensimmäinen puolisko (271) oli tämän kauden heikoin ja toinen (285) puolestaan kauden paras puolisko.

Pudotuskierroksilla selvitin kaksi ensimmäistä pudotusta, joista toinen venyi ratkaisunuolelle asti. Voitto varmistui ammuttuani ratkaisunuoli kymppiin. Kolmas pudotuskierros oli puolivälieräottelu, jonka hävisin pronssimiehelle 6-0. Lopullinen sijoitukseni kilpailussa oli kuudes, joka onkin urani paras halli-SM sijoitus.

Seuraavaksi tähtäin asettuu kesän kilpailuhin, päätavoitteena Universiadit elokuun lopussa.

Terveisin

Jaakko Hepola

Saatat pitää myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *