Huom! Oamkin blogi poistuu käytöstä
Osana verkkoympäristön uudistustyötä blogisivusto poistuu käytöstä 30.6.2024. Blogien kirjoittajat vastaavat omien tekstien talteenottamisesta ja arkistoimisesta. Ajankohtaisten blogien julkaisemista kannattaa tarjota Oamk Journalille. Blogi on saatavilla lukutilassa sisäverkosta 31.12.2024 saakka.

Elämyksiä maailmalta – opiskelijavaihdossa Keniassa

Elämyksiä maailmalta - opiskelijavaihdossa Keniassa

kuvat: Juulia

Kansainvälinen vaihtojakso tarjoaa ammatillisen ja monikulttuurisen osaamisen vahvistumisen lisäksi elämyksiä maailmalta, opiskeluaikana voikin olla mahdollista lähteä vapaammin maailmalle kuin myöhemmin työelämässä. Vaihdon aikana näkökulma omaan ammattiin laajenee, toisaalta myös mielikuva omasta koulutuksesta ja tulevasta työstä voi muuttua.

Vaihto antaa tietenkin mahdollisuuden parantaa kielitaitoa, hyvä kielitaito toimii kilpailuvalttina tulevassa työelämässä.

Vaihto-opiskelu vaatii etukäteissuunnittelua ja ajoittamista. Oulun ammattikorkeakoulun radiografian ja sädehoidon tutkinto-ohjelmasta on lähdetty viime vuosien aikana vaihtoon mm. Eurooppaan, Aasiaan ja Kanadaan.

Opiskelijamme Juulia jouluna valmistuvasta ryhmästä on parasta aikaa vaihdossa Keniassa ja kirjoittaa mielenkiintoista blogia Röntgenkatseella Keniassa.  Käypä kurkkaamassa, Kenia on meille ihan uusi vaihtokohde! Tämän kirjoituksen valokuvat ovat Juulialta saatuja. Hanna kirjoitti aiemmin vaihdosta Norjassa.

Elämyksiä maailmalta - opiskelijavaihdossa Keniassa

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *