Valmistuminen häämöttää jo!

Ensi vuoden keväällä pitäisi olla insinöörin paperit kourassa ja työn haku käynnissä. Opinnot ovat edenneet siihen pisteeseen, että jäljellä on enää muutama kurssi sekä opinnäytetyö.

Koulun ja urheilun yhdistäminen on ollut toistaiseksi helppoa ja aikaa on molemmille löytynyt riittävästi. Nyt kuitenkin kesän SSAB:lla työskennellessäni vuorotöissä, tasapainottelu urheilun ja töiden välillä on ollut haastavampaa. Etenkin kilpailuiden osalta. Kaikki kesän kilpailut ovat sattuneet päällekkäin töiden kanssa, ja Suomen Mestaruus karkeloihinkin jouduin tekemään kolmen päivän tunnit sisään. 16 tunnin rypistysten jälkeen ei kroppakaan ole parhaassa iskussa treenejä varten, joten välipäiviä treenamisesta on joutunut pitämään hieman liikaakin. Ja tämä näkyi kisamenestyksessä Tampereen SM-viikolla. Oma suoritukseni oli kauttaaltaan hyvin alavireinen, tulokseksi sain taisteltua 611 joka riitti peruskisan jälkeen 12. sijaan. Ammunnassa ei suuria virheitä tullut ja sarjat pysyivätkin pääosin siedättävän puolella, mutta huippusarjoja ei tullut, mikä jätti tuloksen noinkin vaatimattomaksi.

Joukkuekilpailussa Pohjan Jousi sijoittui hienosti neljänneksi, semifinaaleissa taivuttuamme SE:n ampuneelle Tampereelle vasta uusintanuolella! Pronssiottelussa jouduimme tämän jälkeen myöntämään Kokkolan Achilleksen paremmaksi. Henkilökohtainen kilpailuni loppui toisessa pudotusparissa, ammunnan takkuillessa edelleen kympit olivat hukassa. Lopullinen sijoitukseni yhdeksäs.

Onneksi SM-kilpailut eivät olekaan kauden päätavoite, vaan lähtö Taiwaniin Universiadeihin. Ammunta tuntuu treeneissä todella hyvältä ja varmuus kasvaa joka treenikerran myötä. Tarkoituksena on nyt saada mahdollisimman paljon laukauksia ennen kisoja, joten vapaa-ajan käyttämistä ei tarvitse sen enenpää miettiä. Tarkoituksena olisi saada myös vielä yksi kilpailu ennen Universiadeja, ja mikä olisikaan parempi paikka testata kisakuntoa kuin MM-karsinnat Kokkolassa. Itse karsintaan en aio kuitenkaan osallistua, mutta Suomen parhaiden kokoontuessa jälleen yhteen kilpailuun, kilpailun taso on ainakin kova. Nyt otan myös aktiivisesti käyttöön OSUA:n tarjoaman kesähieronta palvelun jotta kroppa saadaan parhaaseen mahdolliseen vireeseen Taiwanin kisoja varten.

Terveisin Jaakko Hepola

Saatat pitää myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *