OAMK LIIKE GOES DOWN UNDER WITH BSUIN PROJECT

Baltic Sea Region programme UNDERGROUND LABS: Itämeren alueella on useita maailmanluokan maanalaisia laboratorioita ja kaivoksia. Kaivostoiminnan lopettavaan Pyhäsalmen kaivokseen ideoidaan maan alle soveltuvaa uutta liiketoimintaa, esim. high-tech –tutkimuspalveluja, energiaratkaisuja, elintarviketuotantoa, kulttuuri- ja elämysmatkailupalveluja.

Oulun yliopiston koordinoimassa kolmivuotisessa BSUIN-hankkeessa on 14 partneria kahdeksasta Itämeren alueen maasta. Oamk Liike on toteuttamassa hankkeessa teollista palvelumuotoilua. Hankkeen kick-off pidettiin alkuviikolla Oulussa ja Pyhäsalmen kaivoksessa 1,4 km syvyydessä.

Oamkin hanketiimistä kick-off –tilaisuudessa mukana olivat Helena Ahola, Päivi Aro, Seija Kemppainen ja Taina Vuorela.

Ainutlaatuinen hanke tarjoaa mielenkiintoisia toimeksiantoja ja opinnäytetyöaiheita opiskelijoille. Lisätietoa ja yhteydenotot: paivi.aro@oamk.fi

https://www.youtube.com/watch?v=2qFx3EKGqaA,  http://www.oulu.fi/ksi-eng/bsuin

 

 

Saatat pitää myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *