Mikä on Terveysosaamista tulevaisuuteen -blogi?

Terveysosaamista tulevaisuuteen on blogi, jota kirjoittavat terveydenhoitajaopettajat. Myös opiskelijat kirjoittelevat blogiin koulutuksesta, tapahtumista ja muista kiinnostavista asioista.  Välillä pyydämme vierailijoita kertomaan tarinoita arjesta hoitotyössä ja miksei muuallakin.
Oulun ammattikorkeakoululla on pitkät perinteet terveydenhoitajien koulutuksessa. Terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen on kuitenkin kaikkien  sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten tehtävä, joten tässä blogissa  nähdään kiinnostavia kirjoituksia myös muiden tutkinto-ohjelmien opiskelijoiden tekemistä terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen liittyvistä projekteista, tehtävistä ja muusta mukavasta.

Olet lämpimästi tervetullut seuraamaan blogiamme!

 

Saatat pitää myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *