Huom! Oamkin blogi poistuu käytöstä
Osana verkkoympäristön uudistustyötä blogisivusto poistuu käytöstä 30.6.2024. Blogien kirjoittajat vastaavat omien tekstien talteenottamisesta ja arkistoimisesta. Ajankohtaisten blogien julkaisemista kannattaa tarjota Oamk Journalille. Blogi on saatavilla lukutilassa sisäverkosta 31.12.2024 saakka.

Mikä on Terveysosaamista tulevaisuuteen -blogi?

Terveysosaamista tulevaisuuteen on blogi, jota kirjoittavat terveydenhoitajaopettajat. Myös opiskelijat kirjoittelevat blogiin koulutuksesta, tapahtumista ja muista kiinnostavista asioista.  Välillä pyydämme vierailijoita kertomaan tarinoita arjesta hoitotyössä ja miksei muuallakin.
Oulun ammattikorkeakoululla on pitkät perinteet terveydenhoitajien koulutuksessa. Terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen on kuitenkin kaikkien  sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten tehtävä, joten tässä blogissa  nähdään kiinnostavia kirjoituksia myös muiden tutkinto-ohjelmien opiskelijoiden tekemistä terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen liittyvistä projekteista, tehtävistä ja muusta mukavasta.

Olet lämpimästi tervetullut seuraamaan blogiamme!

 

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *