Stipendejä konetekniikan opiskelijoille

Kirjoittaja ja kuvat Kai Jokinen

Oamkin konetekniikan luennot alkoivat iloisissa merkeissä, kun tuntien aluksi jaettiin yhteensä kuusi stipendiä ansioituneille opiskelijoille. Stipendit on myöntänyt Oulun teknillisen oppilaitoksen säätiö, ja ne luovutti säätiön puolesta konetekniikan lehtori Esa Kontio.

Kolme stipendiä myönnettiin ensimmäisen opiskeluvuoden opintomenestyksen perusteella Tuomas Ohenojalle, Jesse Lassilalle ja Aleksi Jolangille. Opiskelijoiden valitseman tsemppistipendin pokkasivat koneautomaation opiskelija Toni Autio, auto- ja kuljetustekniikan opiskelija Miska Ylimäki ja tuotantotekniikan opiskelija Ossi Kivijärvi.

Oulun teknillisen oppilaitoksen säätiön puolesta stipendit jakoi konetekniikan lehtori Esa Kontio.

Oulun teknillisen oppilaitoksen säätiö perustettiin 6.10.1994 päivätyllä säädekirjalla oppilaitoksen 100-vuotisjuhlan yhteydessä. Konetekniikkaa onkin opetettu Oulussa yli 120 vuotta. ”Koneinsinöörejä tarvitaan aina” totesi konetekniikan koulutus- ja tki-johtaja Jukka Säkkinen puheessaan opiskelijoille.

Konetekniikan koulutus- ja tki-johtaja Jukka Säkkinen onnitteli opiskelijoita loistavasta opiskelupaikan valinnasta.

oamk_kone

Tunteella ja taidolla, Oamk Konetekniikka. Jo vuodesta 1894. Olemme Suomen kuudenneksi suurimman ja hakijamäärältään neljänneksi suosituimman ammattikorkeakoulun Konetekniikan tutkinto-ohjelma. Yhteisenä tavoitteena meillä on ylläpitää vetovoimaista, haluttua ja nykyaikaista koulutusohjelmaa, sekä luoda opiskelijoillemme insinöörin identiteetti ja sen avulla luoda opiskelijasta rautainen ja työllistyvä insinööri! Oletko sinä seuraava Konetekniikan insinööri? Pallo on sinulla!

Saatat pitää myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *