Hirviön sydän

Serena Valentino: Hirviön sydän                                                                    

Monet muistavat Disneyn tarinan ”Kaunottaresta ja hirviöstä”. Onko kukaan miettinyt, miksi hirviö on hirviö? Miten hän muuttui hirviöksi?

Tämä kirja, kuten muutkin sarjan kirjat, kertovat tarinalle taustan, miksi nämä henkilöt ovat niitä mitä he ovat. Tämän kirja sarjan avulla pääsemme kurkistamaan tarinan taakse, sinne menneisyyteen, ennen kuin tarina oli alkanutkaan. Ehkä ymmärrämme näistä tarinoita enemmän, tai joitakin tapahtumia paremmin. Nämä kirjat eivät ole tarkoitettu ihan pienemmille lukijoille, vaikka löytyvätkin lastenpuolen kirjahyllystä.

Hirviön sydän kirjassa käsitellään tarinaa Hirviön näkökulmasta eli Prinssin silmin, jonka ympärillä parveili kauniita Prinsessoja ja Ylhäisten tyttäriä. Kuinka hurmaavia katseita kaikki lähiseutujen Prinsessat loivatkaan Prinssiin tanssiaisissa ja kuinka he kilpailivat saadakseen tanssia Prinssin kanssa. Prinssi elää elämäänsä metsästäen hyvän ystävän Gastonin kanssa ja etsiskellen puolisoa itselleen kauhun sekaisin tuntein.

Prinssi oli menossa naimisiin kuvan kauniin Circen kanssa, kunnes paljastuukin jotain, prinssin mielestä kauhea asia, Circen elämästä.  Kuten saduissa tapana on, Circe ei ole kuitenkaan se ihana prinsessa vaan joku ihan muu. Circen sisarukset suuttuivat, kun Prinssi purkaa kihlauksen, ja … Siitä miten tarina jatkuu, saat lukea itse.

Ja nämä kirjat, ovat sopivia bookfacen tekoon.

 

Miia O. KIR16KM

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *