Harry Potter: taikuuden historia

englanninkielinen alkuteos: Harry Potter: a journey through the history of magic
suomentaneet Jaana Kapari-Jatta ja Meri Kapari

Tämä taianomainen kirja johdattaa sinut Harry Potterin taikamaailmaan ja taikuuden historiaan.

Kirja perehdyttää sinut Tylypahkan koulun oppiaineisiin: taikajuomiin ja alkemiaan, yrttitietoon, loitsuihin, tähtitieteeseen, ennustamiseen, suojautumiseen pimeyden voimilta sekä taikaolentojen hoitoon. Samalla saat tutustua Tylypahkan henkilökuntaan.

Kirja tarjoaa sinulle runsaasti kiehtovaa, aiemmin julkaisematonta materiaalia, kuten J. K. Rowlingin hienoja piirroksia sekä käsin kirjoittamia luonnoksia. Kirjan kauniista kuvituksesta vastaavat Jim Kay ja Olivia Lomenech Gill.

Kirjan takakansitekstissä kerrotaan tämän vuonna 2017 Harry Potterin 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tehdyn teoksen liittyvän British Libraryn suureen Harry Potter: Taikuuden historia -juhlanäyttelyyn.

Minna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *