Huom! Oamkin blogi poistuu käytöstä
Osana verkkoympäristön uudistustyötä blogisivusto poistuu käytöstä 30.6.2024. Blogien kirjoittajat vastaavat omien tekstien talteenottamisesta ja arkistoimisesta. Ajankohtaisten blogien julkaisemista kannattaa tarjota Oamk Journalille. Blogi on saatavilla lukutilassa sisäverkosta 31.12.2024 saakka.

Opinnäytetyöstä julkaisuksi rohkaisee kirjoittamaan

Muistatteko, kun keväällä tehtiin videota? Opinnäytetyöstä julkaisuksi valmistui kesälomien kynnyksellä, ja nyt voitte sen kautta tutustua opettajan ja opiskelijan yhteiskirjoittamisen hyötyihin. Klikkaa video auki ja ota ajatukset talteen. Meillä on Oamkissa on hyviä julkaisukanavia, muun muassa ePookissa julkaistaan blogitekstejä, artikkeleita ja videoita. Lisäksi oman alasi ammattijulkaisut ovat myös hyviä paikkoja näyttää osaamista.

Opinnäytetyöstä julkaisuksi on osa hyvien käytänteiden jakamista. Videoiden lisäksi jaamme niitä tapahtumissa, kirjoituksien avulla ja nyt uutena netti pop up -tilaisuuksissa, jotka alkavat henkilöstöintra Heimossa syyskuussa.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *