”Voinko mä palauttaa tän Muhoksen kirjastoon?”

Kyllä vaan! Oamkin kirjoja voi palauttaa kaikkiin Oulun ulkopuolisiin OUTI-kirjastoihin. Oamkilaiset voivat palauttaa kirjoja myös TIEKKÖ-kirjastojen toimipisteisiin. Oulun alueella kirjat tulee palauttaa 
Oamkin toimipisteisiin.

Oamkin kirjastolla on logistinen kytkös näihin kaupunki- ja kuntakirjastoverkostoihin Oulun yliopiston alueellisen kirjakuljetuksen ja Oulaisten oppimiskeskuksen kautta.

Huomaa kuitenkin, että kirjakyydit eivät liiku päivittäin, ja reitti sisältää sen verran mutkia, että kirja voi matkustaa yli viikon ennen kuin se on perillä. Palautus ei myöskään rekisteröidy järjestelmään ennen kuin kirja saapuu johonkin Oamkin toimipisteistä, joten mikäli laina erääntyy ennen kuin se on perillä, maksut kerääntyvät myös matkan ajalta.

Saatat pitää myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *