O’Reilly, o really?

Oamkin e-kirjakokoelma otti aimo harppauksen eteenpäin, kun Safari Books Onlinen kustantaja O’Reilly otti ja uudisti e-kirjapalvelunsa vuoden vaihteessa. Oamkin kokoelma on nyt yli viisi kertaa suurempi, ja lisäksi yhtäaikaisiin käyttäjiin liittyvä rajoitus poistui kokonaan.

O’Reilly for Higher Education sisältää yli 35 000 ulkomaista e-kirjaa. Lisäksi palvelusta löytyy sekä kirjallisia että videomuotoisia oppimateriaaleja kaikista aihepiireistä. Aihepiirikirjo on niin ikään laajentunut, ja tarjolla on nyt tietotekniikan lisäksi myös aineistoja myös liiketaloudesta, tekniikasta, internet- ja mobiilijulkaisemisesta sekä matkailusta ja vapaa-ajasta.

Tunnistautuminen tapahtuu Oamkin sähköpostiosoitteella. Palveluun luodaan ensimmäisellä kerralla omat tunnukset, minkä jälkeen siihen pääsee kirjautumaan mistä ja milloin vain. Mobiililaitteisiin on saatavilla myös oma app, johon kirjautuminen tapahtuu niin ikään samoilla tunnuksilla. Mobiiliappin kautta aineistot ovat käytettävissä myös ilman verkkoyhteyttä.

Kaikki O’Reillyn kirjat ovat löydettävissä luonnollisesti myös Leevin kautta ”Ulkomaiset e-artikkelit ja -kirjat” -välilehdellä. Muista kirjautua sisään, jos et ole koulun verkossa!

Saatat pitää myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *