Huom! Oamkin blogi poistuu käytöstä
Osana verkkoympäristön uudistustyötä blogisivusto poistuu käytöstä 30.6.2024. Blogien kirjoittajat vastaavat omien tekstien talteenottamisesta ja arkistoimisesta. Ajankohtaisten blogien julkaisemista kannattaa tarjota Oamk Journalille. Blogi on saatavilla lukutilassa sisäverkosta 31.12.2024 saakka.

Hanketoiminta tukee nuorten naisten ryhtymistä yrittäjäksi

MicroENTRE järjesti Oulun ammattikorkeakoulun Terwa-akatemian kanssa 6.11 työpajan, jonka tavoitteena oli tukea nuorten naisten yrittäjäksi ryhtymistä. Työpajaan osallistui noin kymmenen Terwa-akatemian aloittelevaa yrittäjää sekä neljä kokeneempaa yrittäjää. Työpajassa kuultiin nuorten nykyisistä yrityksistä ja tulevaisuuden haaveista sekä kokeneempien yrittäjien kokemuksia yrittäjyydestä ja vinkkejä nuorille.

”Toivomme, että jatkossa joka vuosikurssilla olisi kokeneempi yrittäjä kannustajana ja esimerkkinä” sanoo Terwa-akatemian valmentaja Sanna Rönkkö.

Tilaisuudessa mukana olleet yrittäjät:

  • Satu Turkka, Turkan Ratsurinne
  • Sirpa Junes, Lähettipalvelu Nice & Way
  • Fei Fei Chen, Makujen Kiina Oy
  • Lea Oksanen, Leean Trade Oy

Tilaisuus järjestettiin osana kansainvälistä e-Mentor -hankkeesta, jonka toimilla pyritään tukemaan nuorten korkeakoulutettujen naisten ryhtymistä yrittäjiksi mentoroinnin keinoin. Hankkeella on kotisivut, joilla on kehitteillä materiaalia viidellä eri kielellä: http://www.ent-mentor.eu/
Hankkeesta lisää https://www.oulu.fi/ksi/node/60675

Lisätietoja: Mirja Väänänen (mirja.vaananen at oulu.fi) & Peetu Virkkala (peetu.virkkala at oulu.fi), MicroENTRE

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *