Behind the scenes – striimaamalla näkyvyyttä

Oamkissa on monia tapoja jakaa hyviä käytänteitä. Yksi mahdollisuus on striimaaminen Heimossa eli netti pop up. Siihen voi osallistua omalta koneelta tai mobiililaitteelta. Netti pop up kestää parikymmentä minuuttia, minkä lisäksi loppuun jätetään aikaa mahdollisiin kysymyksiin vastaamiseen.

Netti pop upin ideana on, että ihmiset voivat saada nopeita tietoiskuja asioista paikasta ja ajasta riippumatta. Striimaukset on aloitettu syksyllä 2018 ja niistä jää tallenne, jota voi katsoa myöhemmin kun omaan aikatauluun sopii. Näin asiat saavuttavat hyvin kohderyhmiä. Tallenteita onkin hyödynnetty erinomaisesti jälkeenpäin.

Kaksi viikkoa sitten pidettyä Hankeviestinnällä vaikuttavuutta -tallennetta on tällä hetkellä katsottu jo 60 kertaa, minkä lisäksi striimausta seurasi parhaimmillaan 30 henkilöä.

Striimaus mahdollistaa myös kohtaamisen verkossa. Kysymyksiä tai kommentteja voi laittaa jo etukäteen tilaisuuden sivulle asioista, jotka mietityttävät ja joihin toivotaan vastausta – näin ne huomioidaan netti pop upissa. Lisäksi katselijat voivat kommentoida pop upin aikana, jos jokin asia nousee mieleen sitä seuratessa. Tilaisuuden aikana tulleisiin kommentteihin ja kysymyksiin vastataan lopuksi.

Striimaus on kohta alkamassa, mutta tunnelma on leppoisa. Pasi Tyybäkinoja hoitaa teknisen puolen, kun sisältö jää esiintyjille. Hankeviestinnän striimauksen alkua odottelevat Saija Luonuansuu, Terhi Nortunen ja Heli Malmström.

Anu Skog ehtii hoitaa vielä muitakin työasioita ennen hankeviestinnän striimausta.

Onko sinulla tiedossa jokin hyvä käytänne, jota kannattaa tuoda esiin? Ota rohkeasti yhteyttä! Voit esittää myös toiveita tulevista pop up -tilaisuuksista, ja ne pyritään huomioimaan sisältöjä suunniteltaessa.

 

 

Saatat pitää myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *