Hyvinvointia naisyrittäjille

Oulun ammattikorkeakoulun Terwa-akatemian opiskelijat ovat nelivuotisen historiansa aikana tehneet lukuisia yhteistöitä paikallisten yrittäjien kanssa. Nyt Terwa-akatemian osuuskunta Projektiaitta yhdistää voimansa OAMK:n terveydenhoitajaopiskelijoiden kanssa. Yhdessä he keräävät Oulun naisyrittäjät yhteen järjestäen hyvinvointipäivän naisille, joille yrittäjyys on ajankohtaista.

Tapahtuma järjestetään Oulun juuri uudistuneella Business asemalla, joka on yrittäjille ja työntekijöille tarkoitettu verkostoitumis- ja valmennuspaikka. Lisäksi Business asemalle on rakennettu hienot puitteet yrittäjin kohtaamiseen. Hyvinvointipäivän keskiössä on naisten työssäjaksaminen, hyvinvointi sekä verkostoituminen. Yrittäjä hyötyy usein verkostoista paljon ja siksi se on nostettu hyvinvoinnin lisäksi tapahtuman keskiöön.

Ohjelmassa asiantuntijuutta ja hemmottelua  

Tapahtumassa on panostettu laadukkaaseen ohjelmaan ja luvassa onkin monipuolinen ja asiantunteva joukko puhujia. Työhyvinvoinnista väitellyt Pauliina Marjala tulee puhumaan kaikille tärkeästä itsensä johtamisen taidosta ja pitkän linjan rentoutuskouluttaja Satu Makkonen taas kertoo tapahtumassa rentoutumisen merkityksestä arjessa. Myynnin huippuammattilainen Taneli Linna johdattaa kuulijat LinkedIn:in hyödyntämiseen verkostoitumisen tukena. Tapahtumassa on paikalla myös joukko palveluntuottajia kuten taloushallinto ja pankkipalvelut, joilta yrittäjä voi saada neuvoja päivittäisiin palveluihin.

Hyvinvointiin ja hemmotteluun on myös panostettu. Tapahtumassa kosmetologiopiskelijat tekevät pieniä hemmotteluhoitoja ja fysioterapeuttiopiskelijoiden tekemien InBody-mittausten avulla on mahdollisuus päästä kartalle omasta fyysisestä kunnosta. Lisäksi tapahtumassa on tarjolla hulppea kakkubuffet, joka toteutetaan oululaisella kahvilaenergialla.

Hyvinvointipäivä järjestetään Business asemalla 9.3.2020 klo 11.30-15.30.

Naisyrittäjien hyvinvointipäivän järjestävät Projektiaitan Mari Kukkonen, Noora Suomalainen, Tiia Halonen ja Janika Lönnqvist sekä terveydenhoitajaopiskelijat Miina Hirvikangas ja Anna Uusi-Viitala.

#oamk #terwaakatemia

Saatat pitää myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *