Tästä se kaikki alkoi

Moi kaikille!

Oulaisissa sairaanhoitajakoulutuksella on pitkät perinteet, mutta vuoden 2015 alussa Oulaisten kampuksella otimme rohkean askeleen ja aloitimme ensimmäisenä Oamkissa kehittää ja kokeilla sairaanhoitajakoulutusta monimuoto-opetuksen keinoin.

Siitä lähtien olemme toteuttaneet opetusta pedagogisesti laadukkaana ja monimuotoisena lähi- ja etäopiskeluna sekä työssäoppimista hyödyntäen.

Opetuksen lähijaksot kampuksella kestävät n. 3–5 päivää ja toteutuvat keskimäärin kuukauden välein. Lähijaksoilla opetus painottuu toiminnallisiin harjoitustunteihin ja simulaatioihin, joissa yhdessä opitaan hoitotyötä ja hyödyntämään nykyaikaisia hoitotyön välineitä ja teknologioita. Etäjaksot ovat n. 3–4 viikkoa ja sisältävät webinaareja sekä verkko-opetusta ja -ohjausta erilaisissa digitaalisissa oppimisympäristöissä yhteisöllistä ja itseohjautuvaa oppimista tukien. Suuri osa opinnoista toteutuu harjoitteluna hoitotyön ympäristöissä oikeiden potilaiden ja asiakkaiden kanssa.

Tutustu lisää monimuotomalliimme oheisesta posterista: Posteri_Terope_2018

Meillä on motivoituneita opiskelijoita, osaava henkilökunta ja olemme aina valmiina auttamaan!

Aloitamme nyt pitää blogia toiminnastamme Oulaisten kampuksella; tervetuloa seuraamaan opettajiemme ja opiskelijoidemme blogikirjoituksia.

Keväisin terkuin,

Maarit (tutkinto-ohjelmavastaava) ja Kati (opo)

Saatat pitää myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *