Tietojenkäsittelyssä tapahtuu: Web content project kevät 2021

Web Content project 15cr kurssille keväällä 2021 osallistui 33 opiskelijaa, joista muodostettiin 8 ryhmää, joissa kussakin oli 4-5 opiskelijaa. Monimuotoryhmän projektien aiheet tulivat pääsääntöisesti yritysmaailmasta, yksi töistä tehtiin Oamkin BioDipi hankkeelle. Ohessa on aakkosjärjestyksessä esiteltynä tarkemmin projektin lopputulokset.

 

Biodibi

Biodibi hankkeen tavoitteena on aktivoida ICT-yrityksiä tuottamaan biopohjaisia raaka-aineita ja tuotteita käsittelevien yritysten käyttöön uusia digitaalisia palveluja, sovelluksia ja laiteratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä kehittämään toimintaansa.

BioDibi hanke

BioDibi hankkeen uudet www-sivut

 

 

 

 

 

 

http://biodipi.fi

 

Cixes Consulting Oy

Cixes Consulting on suomalainen yritys, joka tuottaa palveluita nykyaikaisen malminetsinnän tarpeisiin. ”Missiomme on avustaa teitä keskittymään ydintoimintoihinne. Autamme byrokratian keskellä luovimisessa ja varmistamme, että teillä on oikea henkilöstö, välineet, urakoitsijat, luvat ja suunnitelmat oikeaan aikaan, oikeassa paikassa.”
Uudella sivustolla on paljon hienoja kuvia Suomen luonnosta.

Cixies consulting

Cixies consulting uudet sivut

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.explorationfinland.fi/en/

 

Kankarin puutyö

Kankarin puutyö on pitkän linjan rakennusalan yritys Vaalasta. Markkinointia on vuosien varrella tehty lähinnä paikallislehdessä sekä puskaradiossa. Kuntalaiset nimen ja yrittäjän hyvin tuntevatkin ja osaavat ottaa yhteyttä tarvittaessa. Verkkosivuilla lähdettiin hakemaan näkyvyyttä ja erottuvuutta muista alueen rakennuyrityksistä varsinkin ulkopaikkakuntalaisille, jotka eivät vielä yritystä tiedä ja etsivät vaikkapa remontin tekijää kesämökilleen Vaalaan. Pääpaino uusissa verkkosivuissa oli siis tuoda näkyvyyttä yritykselle ja yhteydenottokanava uusille asiakkaille. Lisäksi verkkosivuille ideoitiin projektitiimin ja yrittäjän toimesta Mökkitalkkari -konsepti. Vaala on kesämökkikunta ja kesämökeillä on varmasti tarvetta kaikenlaiselle pienelle ja vähän suuremmallekin remontille. Mökkitalkkaria voisi käyttää tulevaisuudessa markkinointiin ja ns. jalan saantiin oven väliin, jolloin pienempi työkeikka voisi poikia isompaakin tilausta myöhemmin. Sivuista tuli kauniin näköiset ja mukavat selata. Kaikki tarvittava löytyy helposti ja asiakkaiden yhteydenottojakin on jo jokunen sitä kautta tullut. Sekä yrittäjä että projektitiimi olivat tyytyväisiä lopputulokseen.

Kankarin puutyö

Kankarin puutyö www-sivut

 

 

 

 

 

 

https://kankarinpuutyo.fi/

 

Kofeiinikomppanialle eKauppa

Kofeiinikomppanialla oli jo www-sivut, mutta asiakkaat olivat pyytäneet useaan kertaan verkkokaupan tekoa, joten Tietojenkäsittelyn opiskelijat saivat tämän toimeksiannon. Verkkokauppa on valmiiksi rakennettu, mutta koska mm. teelajeja on useita satoja, yrittäjä jatkaa sivujen päivitystä tuotteiden lisäämisen osalta projektiryhmän ohjeiden mukaan. Tilauskäytöön sivusto otetaan toivottavasti mahdollisimman pian.

Kofeiinikomppanian verkkokauppa

Kofeiinikomppanian verkkokauppa

 

 

 

 

 

 

 

https://kauppa.kofeiinikomppania.com/

 

Kuortin Rautakauppa

Opiskelijaryhmä sai valmiiksi Kuortin Rautakaupan www-sivun uudistuksen toimeksiantajan toiveiden mukaan, uusilla tummemmilla sivuilla on mm. parempi tuki mobiilikäyttöä varten. Toimeksiantaja aikoi itse siirtää myöhemmin sivut palvelimelle, jolloin vanhat sivut korvautuvat samassa domain osoitteessa uusilla sivuilla. Toistaiseksi vielä osoitteessa http://www.kuortinrautakauppa.fi/ saattaa latautua vanha sivusto.

Kuortin rautakauppa

Kuortin rautakaupan uudet sivut on suunniteltu myös mobiilikäyttäjille.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä projektiryhmä teki myös terassilaudan laskurin, joka auttaa terassiremonttia suunnittelevaa laskemaan paljonko hän tarvii lautatavaraa remonttia varten http://www.kuortinrautakauppa.fi.testwww.yritysweb.fi/terassilautalaskuri/

 

Laatusuklaa Online Trade Finland Oy

Yritys tuo ja jakelee yksinoikeudella Suomessa laadukkaita craft-suklaita.

Laatusuklaa

Laatusuklaan uusilla sivuilla on mahdollista lajitella tuotteita monin eri kriteerein.

 

 

 

 

 

 

 

https://www.laatusuklaa.fi/

 

PolarVoice

PolarVoice on vuodesta 1989 toiminut Oululainen yritys, joka tarjoaa laadukkaita äänituotantoratkaisuja ympäri Suomen. Palveluihin kuuluvat mm. radio- ja tv-mainosäänet, yritysten sisäinen äänimainostuotanto, esittelyvideoiden äänituotanto, puhelinvaihteiden äänet ja animaatioiden äänituotanto.

Polar Voice

Polar Voicen uudet www-sivut

 

http://www.polarvoice.fi/

 

Tunturilappi webstore

Tunturilappi on keväästä 2021 toiminut verkkokauppa. Verkkokaupasta löytyy muoniolaisten käsityöyrittäjien tuotteita ja lahjatavaroita sekä villalankoja ja käsityötarvikkeita. Sivuilta voi tilata langat ja puikot vaikka supersuosittuun islantilaisneuleeseen.

Tunturilappi

Tunturilappi verkkokaupasta voi tilata monenlaisia tuotteita.

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.tunturilappi.com/en/

 

Saatat pitää myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *