Huom! Oamkin blogi poistuu käytöstä
Osana verkkoympäristön uudistustyötä blogisivusto poistuu käytöstä 30.6.2024. Blogien kirjoittajat vastaavat omien tekstien talteenottamisesta ja arkistoimisesta. Ajankohtaisten blogien julkaisemista kannattaa tarjota Oamk Journalille. Blogi on saatavilla lukutilassa sisäverkosta 31.12.2024 saakka.

Vierailu Teuvo Pakkalan kadun kampukselle

Muutama Teuvo Pakkalan kadun kampuksella pitkään työskennellyt kävi tutustumassa korjattuihin tiloihin, kun ne Oamkin jälkeen  ovat kahden lukion käytössä. Tiloja meille esitteli musiikin lehtori Satu Korpi ja me vastaavasti kerroimme, mitä ennen oli ollut.

Opettajien lokerikot olivat B-siivessä entisellä paikalla, mutta uudet. Huomaa, käytävien lattioille ja seinille ei ole tehty mitään, ei myöskään portaikoille.

Opiskelijoille oli lokeroita A-siiven käytävillä pitkiä rivistöjä.

Kaikista opettajien työtiloista oli tehty luokkahuoneita yhdistelemällä niitä olemassa oleviin tiloihin. Luokkiin mahtui pääsääntöisesi 36 opiskelijaa. Opettajilla ei ole henkilökohtaisia työtiloja. Sähköt opiskelijoille tulevat katosta noista keltaisista rullista. Lamput oli entiset.

B-siipi. 3 krs. ihan perimmäinen atk-luokka (projektiluokka) on muuttunut musiikkiluokaksi.

Opasteet oli hyvät (paitsi yhdessä paikassa, jossa opaste oli laitettu väärälle seinälle). 😊 Tässä oikeassa paikassa.

Kaikissa luokissa opettajille oli tekniikka tarjolla kuten meillä Linnanmaalla.

Opettajilla ei ole omia työhuoneita, vaan tällaisia yhteistiloja valmistelua varten. Tässä on työhuone (siis tuo takaosa) yhdistetty toiseen tilaan, huomaa lattia. Opettajillekin on lokerikot (oikeassa reunassa).

Löytyi kirjoitusvirhekin. 😊

Kirjoittaja: Liisa Auer

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *