Huom! Oamkin blogi poistuu käytöstä
Osana verkkoympäristön uudistustyötä blogisivusto poistuu käytöstä 30.6.2024. Blogien kirjoittajat vastaavat omien tekstien talteenottamisesta ja arkistoimisesta. Ajankohtaisten blogien julkaisemista kannattaa tarjota Oamk Journalille. Blogi on saatavilla lukutilassa sisäverkosta 31.12.2024 saakka.

Säteilevän hyvää Röntgenpäivää!

Erittäin hyvää Röntgenpäivää kaikille säteilyn käytön ammattilaisille ja alan opiskelijoille Oulun ammattikorkeakoulun radiografian ja sädehoidon tutkinto-ohjelmasta!

Jo kymmenettä kansainvälistä röntgenpäivää juhlitaan tänään 8.11.2021. Päivän tarkoituksena on tuoda esiin röntgenkuvantamisen merkitystä potilaan hoitoketjussa ja tuoda näkyväksi röntgenhoitajien ja radiologien tärkeää työtä. Vuonna 2021 päivän teemana on toimenpideradiologia, ja mottona ”Toimenpideradiologia – aktiivista potilaan hoitoa”.

Voit seurata päivää somessa tunnisteilla World Radiography Day (#WRD2021) ja International Day of Radiology #IDoR2021!

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *