Tietojenkäsittelyssä tapahtuu – tulevia opintoja

Syksyn opinnot suunnitteilla

Kesä on vasta tulossa, mutta on jo aika pohtia myös syksyllä tulevia opintoja. Demolassa (https://www.demola.net/)  voi tehdä yrityksille projekteja. Demola on Oamkin kumppani, mutta ei Oamkin omaa opetustarjontaa. Tärkeää on muistaa pitää tuntikirjaa tehdyistä töistä projektin aikana.

Demola opinnot

Toinen mukava vaihtoehto tietokonepeleistä pitäville on GameLab opinnot, jotka starttaavat taas ensi syksynä. Lue lisää monialaisissa ryhmissä tapahtuvista GameLab opinnoista OamkJournalin blogista https://oamk.fi/oamkjournal/2021/oulu-game-lab-toimii-nyt-linnanmaalla/

TIK20SP opiskelijoilla GameLab opinnot löytyvät opsista ensi syksylle valittavina kursseina:

YY00BR00-3028 Oulu Game LAB – Concept Creation 15 op
YY00BR01-3026 Oulu Game LAB – Demo Creation 15

Mukaan GameLab opintoihin on jo ilmoittautunut 8 kansainvälistä vaihto-opiskelijaa 🙂

Saatat pitää myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *