Röntgensäteilyn käyttö lääketieteessä -opintojakso tarjolla!

Onko organisaatiossasi säteilyä käyttäviä terveysalan ammattilaisia, jotka kaipaisivat lisää tietoa röntgensäteilyn turvallisesta käytöstä terveydenhuollossa, mutta heillä ei ole röntgenhoitajan koulutusta? Uusi  Röntgensäteilyn käyttö terveydenhuollossa-opintojaksomme sopii kaikille röntgensäteilyä työssään käyttäville ja aiheesta kiinnostuneille terveysalan nykyisille ja tuleville ammattilaisille.  Kirjoitimme koulutuksesta artikkelin Oamk Journaliin: Röntgensäteilyn käyttö lääketieteessä -opintojakso tarjoaa hyvää perustietoutta

Opintojakso alkaa toukokuussa, alla olevista linkeistä pääset ilmoittautumaan:

Avoin amk

Campusonline ammattikorkeakoulujen opiskelijoille

Verkko-opintojakso on 3 op laajuinen. Opintojakso toimii myös säteilyn käytön täydennyskoulutuksena, täyttäen STM 1044/2018 asetuksen mukaista täydennyskoulutusvaatimusta.

 

Saatat pitää myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *