Ohjeet

Oamkin blogi

Aiemman blogin käyttäjätunnukset toimivat myös uudessa järjestelmässä. Palauta ja tee uusi salasana kirjautumissivun ”Salasana hukassa” -toiminnon avulla. Ohjeet uuden salasanan luontiin lähetetään automaattisesti käyttäjätunnukseen liitettyyn sähköpostiosoitteeseen. Tarkista kirjautumisen jälkeen että sinulla on oma blogi/blogit valittavana kategorialistassa. Mikäli listasta puuttuu blogi jonka haluat liittää tunnuksellesi, ota yhteyttä www-tilaus@oamk.fi.

Oamkin blogi on tarkoitettu Oulun ammattikorkeakoulun henkilökunnalle ja opiskelijoille. Blogiin voi kirjoittaa joko yksin tai yhdessä useamman henkilön kanssa. Omatoiminen rekisteröityminen ei ole käytössä. Uudelle käyttäjälle tehdään tunnukset ja alustetaan blogi Oamkin viestinnän kautta.

Jos haluat perustaa oman blogin, voit ottaa yhteyttä Oamkin viestintään osoitteesta www-tilaus@oamk.fi.

ePookin julkaisut

Kirjoittajaohjeet ePookin asiantuntijablogiin löytyy Julkaisijan oppaasta.

 

Pikaohjeet

1. Kirjaudu

2. Lisää uusi artikkeli

3. Muuta julkaisuaikaa

Voit tarvittaessa myös ajastaa julkaisuhetken.


4. Aseta blogin kategoria

Valitse blogikirjoituksen kategoria listasta. Kategoriavalikossa on listattu kaikki ne blogit joihin sinulle on lisätty oikeudet kirjoittaa.

5. Lisää kirjoitukseen avainsanoja

6. Artikkelikuvan lisääminen

Valitse blogikirjoitukselle artikkelikuva. Artikkelikuva toimii on julkaisun kuvakkeena. Se näkyy pääsivulla julkaisujen yhteydessä.

7. Kuvan lisääminen

8. Kuvan lisääminen tekstiin