Alumnivuosi 2012

Ilta hämärtyi, kun vuoden ensimmäinen alumnipalaveri kokoontuu Liiketalouden yksikköön tammikuussa pakkasen paukkuessa pihalla. Alumnivuosi 2012 oli aluillaan ja marraskuussa valittu uusi hallitus kokoontui ensimmäistä kertaa yhteen. Meitä on hallituksessa yhteensä kahdeksan eri aloilta valmistunutta alumnia. Olemme siis kaikki Oamkin entisiä opiskelijoita, jotka haluavat kertoa omaa tarinaansa nykyisille opiskelijoille sekä välittää ajankohtaista tietoa elävästä työelämästä sekä opiskelijoille että ammattikorkeakoulun tarpeisiin.

Keitä me sitten olemme? Lyhyt esittely hallituslaisista lienee paikallaan. Puheenjohtajan paikalla jatkaa allekirjoittanut, Sanna Savolainen, Liiketaloudelta kirjasto- ja tietopalvelun koulutusohjelmasta 2003 valmistunut tradenomi. Varapuheenjohtajan pestissä ja Tekniikan yksikön yhteyshenkilönä toimii Janne Kalinainen, kone- ja tuotantotekniikan insinööri vuosimallia 2005. Tekniikan yksikköä edustaa myös keväällä 2011 tietotekniikan insinööriksi valmistunut Esa Rauman. Kuvallisen viestinnän puolelta 2010 valmistunut Outi Rahkola toimii Kulttuurialan yksikön yhteyshenkilönä. Sosiaali- ja terveyspuolen edustajana ja yksikön yhteyshenkilönä toimii 2009 valmistunut sosionomi Hanna Junkkari. Luonnonvara-alaa edustaa ja samalla myös yksikön yhteyshenkilönä toimii vuonna 2009 valmistunut hortonomi Anne-Mari Kemppainen. Liiketalouden yksikön yhteyshenkilönä toimii Juha Ahola, 2010 Raahen kampukselta valmistunut tietojenkäsittelyn tradenomi. Unohtamatta tietenkään Oamkin edustajaa, Liiketalouden yksikön osastonjohtaja Sami Niemelää. Jokainen meistä toimii yhdistyksessä oman päivätyönsä ohella. Siksi myös ne kokoukset ja muut tapahtumat järjestetään yleensä iltaisin. 🙂 Hallituslaisten tarkemmat esittelyt löytyvät nettisivuiltamme.

Mitä me sitten ajattelimme tänä vuonna tehdä? Järjestämme Alumnien tarinat -tilaisuuksia opiskelijoille eri yksiköissä, joissa kerromme tositarinoita omilta opiskeluvuosiltamme ja siitä, mitä sitten tapahtui… Meitä voi bongata myös muissa Oamkin tilaisuuksissa esimerkiksi puhujina. Kehitämme jatkuvasti toimintaa opiskelijoiden ja alumnien kesken. OSAKO:n järjestämässä WappuRallyssä meidät nähtänee tänäkin vuonna. Perinteiset Kesän korkkajaiset ovat suunnitteilla huhtikuulle. Vuoden alumni 2012 -arvonimen saaja paljastetaan syksyllä. Loppuvuodesta järjestetään myös vuosijuhla, jossa valitaan tulevan vuoden hallitus. Jos sinulla on mielessä jotain muuta mukavaa, mitä tänä vuonna voisimme toteuttaa, niin otamme ilomielin ehdotuksia vastaan!

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää tai tulemaan mukaan toimintaan? Emme ole mikään mystinen salaseura, vaan yhdistys, joiden jäseniä yhdistää yhteinen koulutustausta: Oamk. Hallituksen kokoukset ovat julkisia ja kaikille avoimia ja yleensä keskustelu kumpuilee siellä rennosti kaikessa mahdollisessa maan ja taivaan välillä samalla kun edistämme yhdistyksen toimintaa. Kokouksista tiedotetaan alumnien nettisivuilla ajankohtaista-osuudessa sekä Facebookissa (Oamk alumnit). Jos siis opiskelet/opiskelit/työskentelet Oamkissa ja haluat löytää mukavaa seuraa meistä muista valmistuneista – tervetuloa mukaan!

Nettisivuiltamme löydät lisää tietoa yhdistyksestä ja mietteitämme voit lukea myös tästä blogista, jota päivittelemme säännöllisen epäsäännöllisesti…

 

Mielenkiintoista alumnivuotta ja niitä lämpimiä kevätpäiviä odotellen,

Sanna Savolainen

hallituksen puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *