Antto Terras – Stockmann Yard

Antto Terras – Stockmann Yard

Tavaratalon myymäläetsivän – nyt tosin jo irtisanoutuneen- muistelmateos siitä, millaista myymäläetsivän työ pahimmillaan ja miksei parhaimmillaankin on. Tämä teos on varsinainen nauruhermoja kutkuttava eepos esimerkiksi kaikille kaupan alalla työskenteleville, jollainen siis olen itsekin toistaiseksi, ja luonnollisesti vartijana työskenteleville. Uskomattomia tarinoita siitä, kuinka röyhkeitä ja kuinka niin sanotusti tyhmiä varkaat voivatkaan olla.

Stockmann on oma erityinen maailmansa ja teos kertoo tarkkojakin yksityiskohtia asiakkaiden seurannasta, kiinniottotilanteista ja se kuvaa tilanteita, jotka ovat päättyneet onnellisesti, joko varkaan tai tavaratalon näkökulmasta. Hersyvällä huumorilla höystetty kerronta pitää otteessaan alusta loppuun.

Itse viihdyin kirjan parissa juuri siksikin, että luen paljon ja tämä kirjailija tarjosi täysin erilaisen lukukokemuksen kuin kaunokirjallisuus tai vaikkapa edes perinteinen suosikkigenreni, dekkarit.

 

Marjoe KIR16KM

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *