Zinaida Linden, Nuorallatanssija

Nuorallatanssija on novellikokoelma, jonka henkilöhahmot ovat Suomessa asuvia ulkomaalaisia, jotka eivät koe kuuluvansa suomeen eikä omaan kotimaahankaan. Tarinoiden kantavana teemana on ulkopuolisuus ja irralisuus. Kaikki novellit eivät saaneet minua täysin mukaansa, mutta lukukokemuksena ja ajatusten herättäjinä kaikki toimivat kuitenkin vallan hyvin.

Kirjassa pääsee tutustumaan mm. Paavon, Robertiin ja Gustaviin. Yhteistä kaikille miehille on se, että he rakastauvat lähes poikkeuksetta venäläiseen naiseen. Kulttuurierot tuottavat erilaisia haasteita itse kenenkin elämään. Kirjoitukset ovatu hyvin intiimejä, herkkiä ja humoristisia.

Zinaida Lindenin kirja Nuorallatanssija

(Kuva: Yle Häme)

 

E. Kukkala, KIR16SP

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *