Bon appétit…Bonne qualité, s’il vous plaît!
Ruoka puhuttaa täällä Kotkantien kampuksella lähes päivittäin. Lähestyvän vapun kunniaksi päätinkin koota laadukkaan ja maistuvan menun kaikkien oamkilaisten maisteltavaksi.
Siispä tervetuloa tutustumaan KKA-tähdellä palkittuun Heimo-ravintolaamme
Bon appétit…..Bonne qualité, s’il vous plait!
Ravintolamme sai ensimmäisen KKA-tähtensä 28.3.2012. Olemme kuuluja erityisen hyvästä laatuleivästä. Uutena vaihtoehtona voidaan mainita kasvis- ja kalavaihtoehtojen yhdistelymahdollisuus. Sinulla on mahdollisuus valita esimerkiksi Projekti tai Hanke – vaihtoehdoistamme. Päivitämme jatkuvasti yhdistelymahdollisuuksia. Annathan palautetta, jotta voimme yhdessä kehittää ravintolamme tarjontaa meille kaikille sopivaksi.
Palan painikkeeksi sopii hyvin laatuleipä. Eräs ravintolamme leipureista heitti ilmaan ajatuksen uudistetusta reseptistä – kehittäminen keskiöön ja dokumentointi leivän reunamille. Tästähän voisi vinkata myös Minun Oamk -palstalle uusien reseptien yhteyteen.
Ja jälkiruuaksi sopii hyvin tummapaahtoinen, höyryävän kuuma Oamk -paahto. Joka on valmistettu vain parhaista kahvipavuista.
Silloin tällöin chef cuisinier yllättää ravintolamme ruokailijat kirpeän pirskastelevalla ja kuplivalla tervehdyksellään.
Tervetuloa tutustumaan myös Oiva ja Aimo ravintoloidemme monipuolisiin ja maistuviin menuihin.
Tämän menun tarjosi Kulttuurialan yksikön laatukoordinaattori
Paulina Melakari-Mustonen (laatutyötä jo vuodesta 2009)