Ken on heistä kaikkein… Alumnein?

Heipä hei ja on jälleen se aika vuodesta että syksyn opinnot ovat alkaneet sekä Oamk Gaala on jo näillä näppäimillä. Perinteiseen tapaan Oamk Gaalassa tai Pyryn päivän aikoihin valitaan joka vuosi Vuoden Alumni. Vuosi 2014 ei jää yhtään sen vähäisemmäksi vaan eri koulutusaloilta on jo valittu seuraavat ehdokkaat. Valnta julkistetaan 19.9 järjestettävässä Oamk Gaalassa.

Ehdolla Vuoden Alumniksi 2014 ovat aakkosjärjestykessä seuraavat henkilöt kuvan ja lyhyen lainauksen kera:

 

Juhani Alakärppä, Musiikkipedagogi, valmistunut 2011

Juhani Alakärppä pitää Oamkia ja suorittamaansa tutkintoa mediassa esillä positiivisessa valossa ja arvostaa Oamkissa saamaansa koulutusta korkealle. Juhani Alakärppä suoriutui opinnoistaan hienosti (osin töidensä ohella) ja opiskelijoiden ja henkilökunnan piirissä hänet muistetaan erityisen kannustavana opiskelutoverina. Kansainvälistä kokemusta hän on saanut useiden ulkomaisten laulutaiteilijoiden mestarikursseilla sekä Suomessa että muualla Euroopassa.

 

Marko Hoikkaniemi, Tradenomi ylempi AMK, v.2013


Osoituksena Suomen koulujärjestelmän toimivuudesta hän on aloittanut vuosikausien opiskelun aivan alimmilta tasoilta niin korkealle kuin se on mahdollista ns.  pidempää reittiä pitkin. Hän on suorittanut myös useita samantasoisia opintoja ja lukemattoman määrän kursseja. Sivuhuomautuksena, että on hyvä ettemme itse tiedä mitä tulevaisuus/opiskelu tuo tullessaan ja kuinka kauan se kestää!

Kaikkien opintojen ohessa hän on toiminut aktiivisena useissa järjestöissä ja yhdistyksissä ja on vaativissa työtehtävissä. 

 

Mikko Sortti, Tietojenkäsittelyn Tradenomi, v. 2008

Mikko tunnustaa itsensä Oamkilaiseksi ja pitää tiiviisti yhteyttä oman kampuksensa henkilökuntaan. Mikko on aina valmis kertomaan opiskelijoille omasta työurastaan ja onkin käynyt useilla opintojaksoilla kertomassa työtehtävistään ja jakamassa asiantuntemustaan. Mikko on myös osallistunut tietojenkäsittelyn koulutusohjelman opintosuunnitelman kehittämisen ideointiin tuomalla siihen työelämän näkökulman unohtamatta opiskelijan asemaa. Mikon aina positiivinen ja iloinen olemus antaa hyvän kuvan Oamkista valmistuneista.

 

Ensi viikolla valittu julkaistaan myös blogissa!

Terveisin, Juha Ahola

Oamkin Alumnit ry:n pj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *