Oamkin joululahjakeräys, pienellä teolla isosti joulumieltä

Annan hyvän kiertää -joululahjakeräys käynnistyy Oulun ammattikorkeakoulun kampuksilla maanantaina 26.11.2018. Kyseessä on jo perinteeksi muodostunut hyvän joulumielen tapahtuma, jossa kerätään hyvälaatuista kierrätystavaraa joululahjapakettiin käärittynä. Lahjoitamme joululahjat Punaisen Ristin Oulun osaston järjestämään Vähävaraisten joulujuhlaan, joka järjestetään lähempänä joulua. Tavoitteena on saada ainakin 300 pakettia, mikä on joka joulu saavutettu.

Nyt siis penkomaan omat laatikot ja kaapit, että löytyisikö sieltä jotain tarpeettomaksi käynyttä hyvälaatuista pehmeää tai kovaa pakettia eteenpäin lahjoitettavaksi. Huomaathan, että lahjansaajat edustavat meitä kaikkia. Paketin päälle olisi hyvä tavalla tai toisella merkitä, kenelle lahja on tarkoitettu. Täten varmistetaan, että esimerkiksi vähälle käytölle jäänyt pehmonalle tai miesten villasukat annetaan sopivalle henkilölle. Punaisen ristin avustajat huolehtivat lahjojen jaosta. Usealle osallistujalle sinun lahjasi on hänen ainoa joululahjansa tänä jouluna.

Keräyksen tarkemmat speksit:

  • Keräysaika 26.11.-5.12.2018 klo 10:00 – 14:00
  • Lahjojen vastaanottopisteet: Kontinkankaan ja Kotkantien pääaulat, Teuvo Pakkalan kadun kampuksella alakerran A-aula, virastomestarin infon lähellä
  • Lisätietoa (etunimi.sukunimi@oamk.fi): Minna Kamula (TPK), Paula Reponen (Kontinkangas) ja Outi Virkkula (Kotkantie)

Nyt kannattaa osallistua – tässä keräyksessä on vain voittajia!

Outi Virkkula,
Lehtori, luonnonvara-ala

P.S. Tämän vuoden kiertueviestinnän materiaalin on tuottanut viestinnän opiskelija Nelli Salmela osana opintojaan 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *