Tietojenkäsittelyssä tapahtuu: Syksyn 2020 projektit esittelyssä

Web content project kurssin yhteydessä tehtiin yhteistyötä seuraavien yritysten ja organisaatioiden kanssa

 

Ampplance Oy
Muhoksella toimiva yritys tarjoaa teollisuuden sähkö- ja automaatiopalveluita. Selkeät sivut esittelevät hyvin yrityksen toimintaa.
https://ampplance.fi/

 

Creatio Oy
Yritys tarjoaa digitaalisten tuotteiden konseptointia ja ohjelmistokehitystä.
https://www.creatio.io/
https://www.regula.ai/

 

DOM Second Hand
DOM Second Hand myy laadukkaita design-tuotteita ja auttaa tuotoilla kaikkein heikoimmassa asemassa olevia. DOM on Oulun seurakuntayhtymän diakonisten erityispalveluiden uniikki toimintamuoto. Itse kauppa sijaitsee Oulun vanhassa pappilassa (Tuomiokirkon lähellä). https://www.domsecondhand.fi/verkkokauppa/

Tämän hyväntekeväisyysputiikin toiminnan laajeneminen verkkoon pääsi Kalevan  otsikoihin 22.1 https://www.epress.fi/reader/issue/1907/269598/30

Jos ePressin linkki ei aukea, ohessa Kalevan kaksi sivua kuvana.

 .

 

Haidea
Haidea on vuodesta 2013 toiminut metalli- ja kuitumateriaaleihin sekä konepajapalveluihin erikoistunut yritys Oulun Varjakassa. Yrityksen vahvin osaamisalue on historic kilpa- ja urheiluautot, niiden osien valmistus, kunnostus ja entisöinti. Uudet sivut löytyvät osoitteesta
http://www.haidea.fi/

 

Hiidentarha Oy
Tämä ravintola avaa ovensa Oulun Tuirassa kevään 2021 aikana. Ruokalistaan pääsee tutustumaan osoitteessa http://www.hiidentarha.fi/

 

HoneyBoy
Luomuhunajaa valmistava yritys sai vihdoin kauan kaipaamansa www-sivuston osoitteeseen. Yritys halusi 50-luvun sarjakuvatyyliä ja leikkimielistä otetta uusille sivuilleen ja muusta hunajamarkkinoinnista poikkeavaa värimaailmaa. https://www.honeyboy.fi/

 

Oulun Kisko

Oulun kiskon harrastustoiminta halusi uudet ja energiset www-sivut, joita värimaailmassa hallitsevat punainen, musta ja valkea. Muuten tiimi sai varsin vapaat kädet toteutukselle.  http://www.oulunkisko.fi/

 

Myyntikuutio

Myyntikuutiolle tehtiin projekti, joka liittyy yrityksen liiketoimintaan ja sen tulokset jäävät toistaiseksi salaiseksi.

 

Virpiniemen syke

Tämän toimeksiantajan tehtäviä kehitti kaksi ryhmää, toinen päivitti www-sivuja, toinen pääasiassa kuvasi ja teki lyhyitä videoita. Tuloksena päivitetyt www-sivut https://virpiniemensyke.fi/ sekä videoita.

Mobile project kurssin projektit ja aiheet aakkosjärjestyksessä

 

Carbon neutral counter (Hiilineutraalilaskuri, ilmastolaskuri)
Tässä projektiryhmässä oli ennätysmäärä osallistujia, sillä Oamkin projektitiimin lisäksi projektiin osallistui opiskelijoita Haukiputaan lukiosta. Projekti liittyy Ilmastonmuutos lukioihin -hankkeeseen, jossa myös Oamk on mukana. Projektiin osallistui myös kaksi yritystä. Mint Company osallistui sovelluksen graafiseen suunnitteluun ja D-mat company määritteli laskentakaavoihin liittyvät tiedot.

 

Loaning system for Oamk’s Drones
Oamkin Drone laitteiden lainaamiseen lähdettiin kartoittamaan nykyistä helpompaa systeemiä, jossa näkisi milloin mitäkin laitetta voi lainata ja kuinka kauan.

 

Lähin vessa
Tämä toimeksianto tuli opiskelijatiimin omasta ehdotuksesta. Sovellus tukee IBD ja muut suolistosairaudet ry:n ja heidän jäsentensä toimintaa, jakamalla tietoja lähimmistä vessoista ja niiden hygieenisyydestä.

 

Rescomi Oy
Tälle yritykselle tehtiin jälleen mobiilisovellus, mutta se on NDA sopimuksen alainen ja näin meillä on salassapitovelvollisuus, joten siitä emme kerro enempää.

 

Tecinspire Oy
Yritys tarvitsee sovelluksen työntekijöiden työaikojen kirjaamiseen, kun he työskentelevät asiakasprojekteissa. Yrityksen toiveena oli saada käyttöön Angular-sovellus ilman Ionicia.

 

Miobella
Miobella yritys myy juhlamekkoja eri tarkoituksiin ja projektitiimi sai kehitettäväkseen värianalyysisovelluksen, joka tutkii minkäväriset mekot sopivat tietyille silmä-, hius- ja ihotyypeille. Olisikohan ollut ensimmäinen sovellus laatuaan Suomessa tällaiseen tarkoitukseen.

Ruutukaappaukset Miobellan Värianalyysisovelluksesta on ottanut Roosa Talso.

 

Saatat pitää myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *