Kestävä kampusarki – pienilläkin teoilla on vaikutusta

Tarjoamme kestävän ja innostavan työ- ja opiskeluympäristön kampuksillamme. Olemme tehneet Kestävä ja vastuullinen kampusarki 2025 -toimenpideohjelman, jonka pääkohtiin voit tutusta alla olevan animaation avulla.

 

Kampusarjessa meistä jokainen voi vaikuttaa  omilla valinnoillaan siihen, että toimimme kestävästi. Meidän tehtävämme on kampuksilla huolehtia siitä, että puitteet siihen ovat kunnossa. Oamkin keke-tiimi kanssa viemme yhteistä toimenpideohjelmaa eteenpäin. Tänä syksynä teemme esimerkiksi kampuskävelyjä, jossa käymme läpi, että jätelajittelu on kunnossa.

Kontinkankaan kampuksella tiimiläiset Paula ja Seppo tuovat esille, että jätelajittelu on iloinen asia ja kampuksella ne olivatkin pääosin kunnossa!

Saatat pitää myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *